Sanko Enerji GM Cem Aşık ETD’nin başkanlığına seçildi

0
38

ETD ( Enerji Ticareti Derneği ), 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı ve üyelerin çoğunun katıldığı oylamayla Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirildi. Yeni Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında Sanko Enerji Genel Müdürü Cem AŞIK, ETD Yönetim Kurulu Başkanı olarak oybirliğiyle tekrar seçildi.
   
ETD Yönetim Kurulu’nun üyesi olan diğer şirketler ise şu şekilde oluştu: AKENERJİ,  AKSA AKSEN ENERJİ, ENERJISA, FİNA ENERJİ, GATES, LİMAK, OMV ve STATKRAFT.

ETD Yönetim Kurulu Başkanı Cem AŞIK   Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada emeğini ve zamanını ortaya koyarak bir çok başarılı çalışmaya imza atan tüm üyelere ve önceki Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, “ETD şeffaf, rekabetçi, liberal ve ülkemizin büyümesine katkıda bulunacak bir enerji ticareti piyasa yapısının kurgulanması ve işletilmesini sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernektir  bu hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına taviz vermeden devam edecektir. Devlet kurumları, şirketler ve diğer sivil toplum kuruluşları ile yoğun işbirliği yaparak hedefleri doğrultusunda somut katma değer yaratan ETD, seçkin üyeleri ve temsil gücüyle sektörün en etkin derneklerinden biridir.” dedi.