Geleceğin Mutfak Akademisi

0
156

Öğrencilerinin ve Türk mutfağının geleceği için çalışan USLA Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi mutfak eğitiminde 4.0. bakış açısı ile eğitimlerini yenilemeye devam ediyor.

Yeme–içme ve gastronomi sektörü yükselirken USLA, 30 yılı aşkın bir süredir otelcilik ve yiyecek-içecek sektöründe sertifikalı eğitimler veren American Hospitality Academy’nin İstanbul kampüsü olarak 12 yıldır eğitim veriyor. Uluslararası geçerliliği olan ‘’AHA-IHMS’’ ve MEB sertifikası ile profesyonel şef, aşçı ve pastacılar yetiştiriyor.

USLA, teorik eğitimlerini yeni dönemde online eğitim ile sürdürürken mutfak eğitimlerine donanımlı mutfaklarında kaldığı yerden devam ediyor. Yeni dönemin ihtiyaçlarını gözlemleyen vizyoner ekibi ile de eğitimlerine yenilerini ekliyor. Tarla eğitimi, Türk Mutfağı eğitimleri ve Yat Aşçılığı eğitimi USLA’nın öğrencilerine sunduğu yeni eğitimler.

Geleceğin Mutfak Eğitimi Tarladan Geçiyor.

Türk mutfağının ve yerel malzemenin önemini eğitimlerinde vurgulayan USLA, uluslararası mutfak eğitimlerini ülke mutfağı ve dünya vizyonu ile günün ihtiyaçlarına yönelik içerikte veriyor. USLA’da, şef adayları mutfakta kullandıkları malzemenin nasıl yetiştiğini ve bu malzeme ile katma değerli olarak neler yapılabileceğini öğreniyorlar. “Topraktan Tabağa” vizyonunu eğitimlerine dahil eden USLA, öğrencilerine tarla eğitimleri veriyor.

USLA öğrencileri profesyonel eğitimleri kapsamında aldıkları zorunlu tarım dersi ile bilinçli ve nitelikli şef adayları olarak sektöre hazırlanıyor. Öğrenciler, günümüzdeki ve gelecekteki tarım metotları, organik ve doğal tarım, Dünya’daki tarım uygulamaları, toprakta yaşayan mikroorganizmalar ve işlevleri, mevsiminde ürün yetiştirme koşulları, tohum çeşitleri, toprağın hazırlığı, ekolojik denge, sürdürülebilirlik gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

Doğal tarım uygulamaları ve prensipleri ile mevsiminde yetiştirdikleri ürünleri tarladan tabağa konsepti ile uygulama şansına sahip olan USLA’lı öğrenciler, mezun olduktan sonra da profesyonel mutfak kariyerlerinde tarladan tabağa konseptini ve prensiplerini benimseyerek son ürünün kalitesini yükseltiyor, doğal tarıma katkıda bulunuyor.