Anlık fiyatlarla döviz alıp satmada Türkiye Finans öne çıkıyor

0
146

Türkiye Finans, döviz ve kıymetli maden alım satım işlemlerinin en rahat şekilde yapılmasına imkân veren TFXTARGET platformu kullanıcılarının hayatını daha da kolaylaştıracak mobil versiyonunu geliştirdi. Türkiye Finans’ın yenilikçi yaklaşımının bir ürünü olan TFXTARGET sayesinde şubelere ve hatta internet şubesine bağlı kalmadan, akıllı telefonlardan hafta içi 5 gün 24 saat boyunca dünyadaki döviz ve kıymetli maden emtia piyasaları eş zamanlı izlenebiliyor ve 34 farklı kurdan anında işlem yapılabiliyor.
Akıllı telefon aplikasyonunun yanı sıra herhangi bir program indirmeye gerek kalmadan, web üzerinden kolaylıkla erişilebilen uygulama sayesinde kullanıcılar, akıllı telefonlar aracılığıyla platformun tüm özelliklerinden hafta içi her gün 24 saat boyunca mobil olarak faydalanabileceklerdir.
TFXTARGET aynı zamanda değerli madenlerde gram üzerinden alım satım işlemleri yapmaya olanak sağlayan yapısı ile sektörde tek olma özelliğini taşıyor.
TFXTARGET mobil uygulamasını App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebilir, veya www.tfxtarget.com.tr adresinden hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz.
Yatırımlarınıza hız kazandırmak ve TFXTARGET kullanıcısı olmak için sizi en yakın Türkiye Finans şubesine hesap açtırmaya bekliyoruz. 
Türkiye Finans’tan Türkiye’de Bir İlk!