​Z ZEGNA: Teknolojiyle terziliğin birleştiği yer

0
62

Özgürlük ve doğal hareket etmeye ilham kaynağı olan yeni sezon, terzilikle teknolojik spor giyimi birleştiriyor ve “Kendi tarzınız olun” anlayışıyla tanımlanan ayırt edici bir ZEGNA tarzı ve sofistikasyonu yaratıyor. 

Gelenek, yenilikçilikle yeniden tanımlanıyor. Uluslararası bir tarz ifadesi, kumaşlar ve teknolojilerin transglobal bir kokteyliyle yansıtılıyor ve gelenek yenilenerek yenilikçilikle birbirini tamamlayan bir zıtlık içinde kullanılıyor. Kaliteli İtalyan yünleri, otantik İskoç ve İrlanda tüvitleri lazer kesim teknolojisiyle bir arada bulunuyor. Özel terziliğe sahip, daha az iç katmanlı paltolar özel dokulu tüvitlerde yeni bir havaya kavuşuyor ve içinde tekno sweatshirt ve örmeler bulunuyor.

Tüvitli griler ve özel dokulu siyah ve beyazı tamamlayan devetüyü, fildişi, zeytin ve asit sarısından oluşan derleme bir karışım. Tek renkli indigo tonlorı lacivert ve canlı maviyle birleşiyor.

Techmerino, doğal performans yünü de komple, kapsamlı bir gardıropla rüştünü kanıtlıyor. Özel terziliğe sahip Techmerino parçaları, yüksek teknolojili Techmerino spor kıyafetlerle birleşerek Z ZEGNA’nın sofistike 24/7 hafta sonuna ve çalışma felsefesine göre oynuyor. Yeni Techmerino Light Sneaker (hafif spor ayakkabı) ultra hafif, teknik şıklıkla total görünümü tanımlıyor. 

Markanın yenilikçilik arayışlarına uygun olarak, Z ZEGNA, Icon Warmer montu sunuyor ve sezonları aşan performans kavramını yeni bir zirveye çıkarıyor. Sonbaharın ilk günlerinden soğuk kış günlerine kadar tek bir giysiyle soğuktan koruma sağlayacak şekilde geliştirilen Icon Warmer mont, kablosuz bir şarj sisteminden gücünü alan entegre bir ısıtıcı panel içeriyor. 13 saate kadar süren ısıtma desteği kişisel ihtiyaçlara göre devreye sokulabiliyor.

İkonik Z ZEGNA beşgeni marka kimliğini tanımlıyor.