Yardıma muhtaç çocuklar için el ele

0
69

İstanbul cemiyet hayatında, hayırseverlikleri ile isimlerini sıkça duyduğumuz Burcu Hattat ve Özge Peker’in proje sahipliğinde hayat bulan Hunny Bunny Çocuk Şenliği, bu yıl ilk kez gerçekleşmesine karşın büyük ilgi gördü. 
Yaşadıkları ya da mücadelesini verdikleri her ne olursa olsun tüm çocukların eşit şartlarda eğlenme hakkının olduğu vurgulanan bu anlamlı etkinlikte 360 minik eğlence dolu bir gün geçirdi.  

Sosyal yardım kurumlarından ve sevgi evlerinden gelen kimsesiz çocuklar, derneklerinin nezaretinde otizm ve down sendromu ile yaşamayı öğrenen çocuklar, Suriye ve Halep’ten gelen göçmen çocuklar aynı çatı altında coşkulu bir kalabalıkla birlikte vakit geçirmenin ve eğlenmenin tadını çıkardı. 

Ünlü isimler çocuklar için bir arada
Muazzez Ersoy, İpek Açar, İskender Paydaş, Linet Menasi, Aslı Hünel, Derya Uluğ ve Simge Sağın gibi ünlü sanatçıların da katıldığı Hunny Bunny Çocuk Şenliği’nde minikler sevdikleri şanatçılarla birlikte şarkılar söyleyip, bol bol dans ettiler. 

Tüm gün kendileri için hazırlanmış olan eğlence parkurlarında, şişme botlarda, oyun alanlarında hem eğlenen hemde eğitici atölyelerde öğrenmenin eğlenceli tarafını keşfeden çocukların keyfi görülmeye değerdi. 
Yetişkinleri de unutmayan Hunny Bunny Çocuk Şenliği’nde katılımcılar, fuaye alanında açılan stantlardan bol bol alışveriş yapma imkanı da buldular. 

Burcu Hattat ve Özge Peker, Hunny Bunny Çocuk Şenliği projesi içerisinde TOGEM-Der (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Merkezi)ile işbirliği içerisinde olup ‘Ana sınıfsız Okul Kalmasın’ projesine de katkıda bulundular.