Türkiye Finans Bahreyn’de şube açtı

0
41

Türkiye Finans ilk yurtdışı şubesini bugün itibarıyla (07.10.2015) Körfez bölgesinin önemli finans merkezlerinden biri olan Bahreyn’de açtı. Bahreyn Şubesi ile birlikte toplam şube sayısı 286’ya ulaşan Türkiye Finans, Bahreyn’deki faaliyetlerini Bahreyn Merkez Bankası tarafından verilen Toptan İslami Bankacılık lisansı ile sürdürecek.
Banka’nın Bahreyn’de şube açmasını değerlendiren Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik “Türkiye Finans olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Türkiye’de katılım bankacılığı sektörüne yön veriyoruz. Bahreyn bizim için çok önemli bir merkez ve ilk yurtdışı şubemizi Bahreyn’de açmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden önümüzdeki dönemlerde de şubeleşmeye önem vererek büyüme ivmemize hızla devam edeceğiz” dedi.
 
Türkiye Finans hakkında
Ana hissedarı yüzde 67.03 ile Suudi Arabistan’ın en büyük bankası National Commercial Bank (NCB) olan Türkiye Finans, ülke geneline yayılan 286 adet şube ağı ve etkin alternatif dağıtım kanalları ile ticari/kurumsal bankacılık, girişimci bankacılık ve bireysel bankacılık alanlarında hizmet veriyor. 

2015 ilk yarı itibariyla toplam aktifleri 37 milyar lirayı aşan Türkiye Finans, yenilikçi ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’de Katılım Bankacılığı sektörüne yön veriyor.  Aynı zamanda sukuk ihraçları ile de sektörde birçok ilke imza atan Banka, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye Finans,  mükemmel müşteri deneyimi, teknolojik yetkinlik ve ilkeli finansman ve yatırım sağlama vizyonu çerçevesinde oluşturduğu yol haritasıyla sürdürülebilir büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.