TSKB’de yeni atamalar

0
92

TSKB, 2016 yılına yeni atamalar ve görev değişimleriyle başladı. TSKB İnsan Kaynakları, Yetenek Yönetimi & Kurumsal İletişim departmanlarının yeni sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Ece Börü oldu. TSKB’nin iştirakleri arasında bulunan Sürdürülebilir Danışmanlık şirketi ESCARUS’un Genel Müdürlük görevine ise Hülya Kurt atandı. Yeni dönemde ayrıca; Coşkun Kanberoğlu Mühendislik Müdürlüğü’ne, Tolga Sert Mali Kontrol Müdürlüğü’ne terfi ederken, Mustafa Göktaş ise Kurumsal Uyum Müdürlüğü görevine atandı.

Daha önce İnsan Kaynakları ile Yetenek Yönetimi & Kurumsal İletişim departmanlarının sorumluluğunu üstlenen TSKB Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel ise yeni dönemde Hazine, Kalkınma Finansmanı Kurumları ve Finansal Kurumlar departmanları ile Sürdürülebilirlik Komitesi’nde varolan sorumluluklarına devam edecek.
 
Atama ve Görev Değişimleri Gerçekleştirildi
TSKB’nin, sürdürülebilirlik alanında danışmanlık hizmeti veren iştiraki ESCARUS’da da 2016 yılında önemli bir atama gerçekleştirildi. Bu kapsamda, daha önce TSKB Mühendislik Müdürü olarak görev yapan Hülya Kurt, ESCARUS Genel Müdürü oldu.

Hülya Kurt’tan boşalan Mühendislik Müdürü görevine ise Coşkun Kanberoğlu terfi etti.

Ayrıca, TSKB Mali Kontrol Müdürü olarak görev yapan Mustafa Göktaş, Kurumsal Uyum Müdürü olarak atanırken, kendisinden boşalan Mali Kontrol Müdürlüğü pozisyonuna Tolga Sert terfien atandı.