TEB’e “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” ödülü

0
48

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen yarışması ACE (Achievement in Customer Excellence) Awards’ta “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” olarak bankacılık sektöründe ikinci kez birinci oldu.

sikayetvar.com’da yer alan gerçek şikayetleri baz alan ACE Awards’ta 17 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten ulusal ve uluslararası 51 markanın ödülleri, markaların üst düzey yöneticilerine verildi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), bu kapsamda düzenlenen “Müşteri Deneyimini En iyi Yöneten Markalar” ödül töreninde, bankacılık sektöründe bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu.

TEB Bankacılık Operasyonları ve Destek Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Güler, “TEB olarak, müşterilerimize daima en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaya çalışırken, onlara bizler için ne kadar önemli olduklarını hissetirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda 17 farklı sektörden çok sayıda saygın firmanın katıldığı bu yarışmada, kendi sektörümüzde en yüksek müşteri memnuniyetini yakalamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.