​TEB’den Polisiye Kitap Festivali’ne destek

0
35

Polisiye edebiyatın kraliçesi sayılan Agatha Christie’nin kaldığı otel olarak da bilinen İstanbul’daki tarihi Pera Palace Hotel Jumeirah’ın ev sahipliği yapacağı etkinlik 22-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğunda gerçekleşecek. “Kara Hafta İstanbul “başlıklı festival pek çok sürpriz sunmaya hazırlanırken, bunlardan en önemlisi ise Agatha Christie’nin torunu Matthew Prichard’ın festivale katılması olacak.

Bir şehir kültür aktivitesi olarak gerçekleşecek “Kara Hafta İstanbul” Pera Palace Hotel Jumeirah’ta dünyaca ünlü yazarları da ağırlayacak. Bu isimler arasında Türkiye’nin önemli polisiye yazarlarından Ahmet Ümit ve Celil Öker bulunurken, İngiltere’den Alexander McCall Smith, Amerika’dan Leslie Kinger ile İtalya’dan Roberto Costantini yer alıyor.

Etkinlik kapsamında Agatha Christie’nin ilk baskı kitapları da Pera Palace Hotel Jumeirah’ta sergilenecek, yazarlar Beyoğlu’ndaki kitapçılarda imza etkinliklerine katılacak. Tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz olacak.
Festival ile ilgili detaylara http://www.blackweekturkey.com/ web sitesinden ulaşılabilir.