SEOZEO ile Türkiye’nin ilk SEO etkinliği ve eğitimi SEOZone ve ContentZone

0
95

SEOZEO üçüncü kez bir araya getiriyor

Dünyanın en iyi dijital pazarlama ajanslarından uzmanlarla üçüncü kez Türkiye’de SEO etkinliği yapılacak. İlki SEO alanında Türkiye’nin tek Ar-Ge çalışması yapan SEOZEO tarafından 2013 senesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Majestic SEO kurucusu Dixon Jones, Distelled dijital pazarlama ajansı danışmanı Stephanie Chang, Google uzmanlarından Kaspar Szymanski gibi önemli isimlerin yer aldığı dokuz konuşmacı katılmıştı. 2013 ve 2014’de yoğun ilgiyle karşılaşan etkinlik, 2015 senesinde daha zengin bir programla katılımcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Bu yıl Türkiye’nin ilk içerik pazarlaması etkinliği gerçekleşecek

27-29 Kasım arasında gerçekleşecek olan etkinlik, bir ilke daha imza atacak. Uluslararası katılımcılarında sunumlarıyla Türkiye’nin ilk içerik pazarlama konferansı gerçekleşecek. SEOzone ve Contentzone olarak gerçekleşecek oturumlar, aksiyona dayalı workshop etkinlikleriyle devam edecek. 

SEOzone ve Contentzone konferanslarında sunum yapmak üzere etkinliğe gelecek olan uluslararası uzmanlar is şöyle: “Onpage.org kurucusu Marcus Tandler, arama motorlarının geleceği hakkında konferansıyla etkinlikte yer alacak. Teknik SEO çalışmalarıyla tanınan DeepCrawl yönetici direktörü Mark Thomas, aksiyon odaklı 5 SEO stratejisiyle SEO etkinliğinde yerini alacak. FeverBee’den Richard Millington, SEO çalışmaları için komünite inşasını etkinlikte katılımcılara anlatacak. SEOmonitor ekibinden Cosmin Negrescu SEO trafik datalarının ölçülmesi ve yorumlanmasıyla ilgili sunum yapacak”

SEOZEO kurucusu Yiğit Konur semantik anahtar kelime analizi ve SEOZEO kurucu ortağı Mehmet Aktuğ da düşük bütçelerle etkili SEO çalışması konusunda sunumlar yapacak.Etkinliğin Contentzone kısmında,  İcerik.com kurucusu Tuğçe Seven içerik pazarlamasına dair sunumuyla yer alacak. Ayrıca yemek.com ürün müdürü Batuhan Apaydın, Distilled dijital pazarlama ajansı içerik strateji uzmanı Hannah Smith, inbound marketing sunumlarıyla bilinen Anum Hussain’de contentzone oturumda sunum yapacak uzmanlar arasında yer alıyor. 

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın!