Ronaldo Paris’te otel açıyor

0
102

“Les Echos” gazetesinde yer alan habere göre Portekizli futbolcu, kurucusu olduğu otelcilik grubu Pestana bünyesinde altıncı otelini Paris’te açacak. 60 milyon euro’luk bir yatırımla 2021 yılında açılması planlanan yeni CR7 oteli dört yıldızlı olacak ve 210 odayla hizmet verecek.
Paris’tekiyle altıncı oteline sahip olacak Cristiano Ronaldo ilk iki CR7 otelini 2016 yılında açtı; bunlardan biri doğduğu ada olan Madere’de, diğeri ise Lizbon’da yer alıyor. Ünlü futbolcu 2019 ve 2020 yıllarında önce Madrid’de, daha sonra New York ve Marakeş’te olmak üzere toplamda üç otel açmayı planlıyor.
Hayranları tarafından CR7 olarak adlandırılan, altın futbol topu sahibi, Real Madrid’den temmuz ayında 100 milyon euro’ya Juventus’a transfer olan Ronaldo futbol hayatı sonrası yatırımlarını çeşitlendirme peşinde. Kendisi dünyanın belli başlı turistik şehirlerinde oteller açmayı planlıyor.
Otel işi dışında Ronaldo’nun kendi adını taşıyan parfümü ve Jean pantolonu da var. Ayrıca Amerikalı Crunch fitness’la ortak spor salonu işletmeciliği de yapıyor.