Prens Charles’ın eşi Camilla bal işine girdi

    0
    42

    İngiltere’de Prens Charles’ın ikinci eşi olarak uzun süre magazin gündemini meşgul eden Cornwall Düşesi Camilla, 10 yıllık evliliğinin yanı sıra artık iş kadını olarak da kamuoyunun gündeminde.

    Fortune’da yer alan habere göre, bal üretimine başlayan düşes kendi aile evi olan Wiltshire, Ray Mill House’un bahçesinde arı yetiştiriyor.

    Ancak bu ballar kraliyet üretimi olarak son derece özel. Özelliği ise 250 adet üretilmesi ve bir kavanoz balın 20 paund (30 dolar) gibi yüksek bir fiyattan satılmasından kaynaklanıyor.   Bu satışlardan elde edilecek para hayır amaçlı kullanılacak ve düşes Camilla’nın başında bulunduğu “Medical Detection Dogs” vakfına aktarılacak.

    Prens Charles’ın eşi bunları Londra, Piccadilly’de yer alan kraliyet ailesinin favori mağazalarından Fortnum & Mason aracılığıyla satıyor.  Kraliyet ailesinin ürettiği ballarla ilgili olarak söz konusu mağaza tarafından yapılan açıklamada, “her kavanoz tek tek etiketleniyor ve büyük bir incelikle işlenmiş, hoş kokulu nektarın hafif papatya esansıyla karışımıyla sunuluyor” denildi.

    Piccadilly dışında bal St. Pancras tren istasyonu ve Heathrow Havalimanı 5 no’lu terminalindeki mağazalarda da satışta.