Playboy’a iki Hollywood yöneticisi talip

0
61

Hollywood yöneticileri Jeff Sagansky ve Harry Sloan’un ünlü Playboy dergisini almak için görüşmelerde bulundukları kaydediliyor.

Fortune’da yer alan habere göre, Sagansky ve Sloan’un satın alma kuruluşu olan Double Eagle Acquisition Playboy’u girişim sermayesi kuruluşu Rizvi Taraverse Management’tan 2 milyar dolar ila 3 milyar dolar arasında bir fiyata satın almak için görüşme sürecinde.

Tavşan logosuyla ünlü Playboy markası elbiseden mücevhere her yerde yer alıyor. 1953 yılında Marilyn Monroe’yu kapağına taşıyarak meşhur olan Playboy bu yılın başında çıplak fotoğraf yayınlamama kararı almıştı.

Playboy’a talip olan Rizvi Traverse’in portföyünde Twitter, SpaceX, Snapchat hisselerinin yanı sıra, bu yılın başında satın aldığı 3D film teknoloji kuruluşu RealD de yer alıyor.

Kaliforniya merkezli Playboy Enterprises, Playboy dergisini ABD’de ve yurtdışında yayımlıyor. Ayrıca markasını kullanan tüketici ürünleri için 180’i aşkın ülkede lisans anlaşmaları var.

Görüşmelere yakın kaynaklar, anlaşmanın henüz kesinleşmediğini, müzakerelerin başarısızlıkla sonuçlanma ihtimalinin de olduğunu belirterek, bundan dolayı, görüşmelerin ayrıntılarıyla ilgili açıklama yapmanın uygun olmayacağını belirtiyorlar.