Pixage Digital Signage ile yeni bir spor deneyimi

0
45

KoçSistem kendi kaynakları ile geliştirdiği ve 10 senedir İngiltere’de Premier League, Almanya’da Bundesliga futbol kulüplerinin stadyumlarına entegre ettiği Pixage Sayısal Yayıncılık uygulamaları ile taraftarlara sunulan maç izleme aktivitesine yeni boyut kazandırdı.

Taraftarlar artık kulüplerinin hazırladıkları tanıtım filmlerini, maç önü ve sonrasındaki röportajları tüm stadyuma dağılmış ve tek bir platformdan yönetilen ekranlardan takip ederek
 
stadyumda daha fazla zaman geçiriyor. Diğer yandan sponsor şirketlerinin tüketicilerle iletişime geçebilecekleri yepyeni dijital bir mecra yaratılarak kulüplerin reklam gelirlerinde önemli bir artış sağlanıyor.

Pixage teknolojisi sayesinde Galatasaray Türk Telekom Arena, LED ekranlar, perimeter board (saha kenarındaki elektronik  panolar) ve dijital skorbordlar aracılığı ile taraftarlara dijital bir deneyim sunan stadyuma dönüştü.

Fenerbahçe Ülker Sports  Arena ‘da kurulan LED ekranlar ve asma video skorbord ile bir yandan maç ile ilgili canlı bilgiler aktarılırken, diğer yandan videolar ses sistemi ile entegre bir şekilde oynatılarak taraftarın oynanan oyunun bir parçası olması sağlanıyor