P&G geleceğin kadın liderlerini yetiştiriyor

0
27

Mezuniyetine kısa bir zaman kalmış olan kız öğrenciler, P&G bünyesindeki satış departmanında ne kadar başarılı olabileceklerini deneyimleme fırsatı bulacaklar.
 
P&G, her yıl akademik öğretim yılı boyunca, öğrencilerin eğitimlerine devam ederken edindikleri teorik bilgileri iş hayatında nasıl uygulayacaklarını göstermek için öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.
 
Bu yıl bu etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Kadınların satış departmanındaki başarısını ortaya koymak için sadece 40 kız öğrencinin kabul edileceği bir program düzenlenecek. P&G’nin 22-23 Kasım 2016 tarihlerinde düzenleyeceği program kapsamında katılımcılar, FMCG sektöründe bir markayı yönetmek, markanın pazara giriş ve satış stratejilerini belirlemek konularında kapsamlı bir programa dahil olacaklar. Katılımcılar etkinlik kapsamında çeşitli eğitimlerle donanımlarını artırma ve P&G’nin üst düzey yönetileri ile biraraya gelip hem tanışma hem de  fikirlerini paylaşma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca programa seçilen 40 kişi, sonraki süreçte yazılı test ve mülakatlara dahil olarak P&G’den iş teklifi almak için erken sürece dahil olma fırsatını yakalayabilecek.
 
Etkinliğe katılmak isteyen kız öğrencilerin 3. ve 4. sınıf ya da master öğrencisi olmaları ve P&G Future Female Leaders  – P&G Geleceğin Kadın Liderleri ilanına  21 Ekim 2016 tarihine kadar başvurmaları yeterli. Başvuran adaylar, işe alım kriterlerinin ilk aşaması olan online değerlendirme aşamasında başarılı olmalarının ardından CV değerlendirmesinin sonucunda programa davet edilecekler. Bu fırsatı kaçırmamak için www.turkey.pgcareers.com adresine başvurarak bu programın parçası olabilir ve unutulmayacak bir deneyim yaşayabilirsiniz.