PayU Türkiye’den hurdanızı kazanca çeviren girişime destek

0
61

Türkiye’de geri dönüşüm kültürünün yayılması ve geri dönüşümün mikro ile makro ekonominin gelişimine katkı sağlaması bilinciyle yola çıkan e-Pazar girişimi acilhurda.com PayU Türkiye işbirliğiyle faaliyetlerine başladı.
 
Zamandan tasarruf sağlıyor
Ödeme altyapısı PayU Türkiye tarafından sağlanan, Tübitak referanslı girişim Acilhurda.com, kullanıcısını zaman kaybettiren arama motorlarından hurdacı arama ve fiyat bilgisi alma süreçlerinden kurtarıyor. Uygulama sayesinde değerlendirilmek istenen hurdaların fotoğrafını çekip Acilhurda.com sitesine yükleyip yayınlamak yeterli.
 
Geri dönüşüm firmalarına ek ücretsiz ihale ilanları sağlıyor
Acilhurda.com, veri tabanında bulunan ilanlara üyelik sistemi üzerinden erişim imkanı sunuyor. Uygulama ile geri dönüşüm firmaları, sitedeki hurda ihalelerine ek ücret ödemeden ulaşıyor. Böylelikle geri dönüşüm firmaları ihale bilgilerine erişebilmek için arama motorlarına ve ihale sitelerine fazladan ücret ödememiş oluyor.
 
Mehmet Murat Çelik ve eşi Eda Çelik tarafından kurulan Acilhurda.com, çiftin geri dönüşüm ile ilgili kendi hayatlarında yaşadıkları sıkıntılardan yola çıkarak kurdukları bir girişim olarak göze çarpıyor. “Hurdamı kime satacağım?” ya da “Daha fazla nasıl hurda alırım?” gibi sorulara cevap veren tek adres olan Acilhurda.com, hem hurda arayanlara hem de satanlara fayda sağlarken ellerindeki atıkları ne yapacağını bilemediği için çöpe atmayı düşünenlere de geri dönüşüme katkıda bulunma imkanı sunuyor.