Mustafa Denizli istifa etti

0
14

Galatasaray’da alınan başarısız sonuçların ardından başkan Dursun Özbek’le görüşen teknik direktör Mustafa Denizli görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından koptuktan sonra üst üste gelen kötü sonuçların ardından istifasını yönetim kuruluna sunan Mustafa Denizli’nin bu tavrı Sarı Kırmızılı yönetim tarafından kabul edildi.
 
Bugün öğle saatlerinden itibaren Türk Telekom Arena’daki ofisine gelen başkan Dursun Özbek öncelikle futbolun bağlı olduğu Sportif A.Ş yönetim kurulu toplantısına katıldı ve burada durum değerlendirilmesi yapıldı. Mustafa Denizli’nin istifası kabul edilirken, konunun yönetim kurulunun onayına sunulması kararlaştırıldı. Şu sıralarda toplantı halinde bulunan Galatasaray Yönetimi’nin bu kararı onayladığı ve Mustafa Denizli’nin istifasının kabulünün her an açıklanacağı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Galatasaray’ın yarın oynayacağı Akhisar Belediyesi maçına A2 takımı teknik direktörü Orhan Atik ile Cladio Taffarel çıkaracak.

Mustafa Denizli’nin isteği ile 10 yıldır mesai harcadığı Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki ofisini Türk Telekom Arena’ya taşıyan Futbol Direktörü Cenk Ergün, Florya’ya geri döndü.

Ergün ile birlikte Arena’ya taşınan scout (futbolcu izleme) ekibi de Florya’ya dönecek.

Gaziantep maçında alınan malubiyetin ardından tribünlerin istifaya çağırdığı Denizli, “Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi” şeklindeki tezahürata ise çok üzüldüğünü belirterek, “Bu taraftara o söylenenin dışında çok şeyi yaşattık, birlikte yaşadık. Hiçbir sonuç taraftarın bu duyguya kapılması için mesele teşkil etmemesi lazım, sadece üzüldüm” diye konuşmuştu.