​Mudo CEO’su Barış Karakullukçu görevinden ayrıldı

0
252

2012 tarihinde Mudo CEO’luğu görevine başlayan Barış Karakullukçu, bugün itibariyle görevinden ayrıldı. 

Karakullukçu gönderdiği veda mailinde şu ifadelere yer verdi: “Bana bu fırsatı tanıyan; Mustafa Taviloğlu ve Ömer Taviloğlu’ na teşekkürü bir borç biliyorum.  Bu çalışma sürecince zaman zaman keyifli, zaman zaman da sıkıntılı anları birlikte paylaştık. Çeşitli zorluklara birlikte göğüs gerdik ve bu zorlukları birbirimize destek olarak başarılı bir şekilde aştık. Ne kadar zorlu yollardan da geçsek her türlü anlaşmazlıkta birbirimize ‘hedeflerimizin ortak olduğunu’ hatırlatarak, bu yolda iyi niyetle ortak kararlarla yürüdük.  Kendilerinin bana olan güveni ve desteği için çok teşekkür ediyorum. Mustafa Bey’ i yakından izleyerek perakendeyi öğrendim ve kendime iş hayatıyla ilgili çok önemli dersler çıkardım. Mudo’ yu Mudo yapan değerler konusunda hassas olarak başarımızın; büyük bir oranda ortaklaşa göstereceğimiz çabaya ve  organizasyonun her bir seviyesiyle tam bir ekip ruhu ile çalışmamıza bağlı olacağına inandık. Temel değerlerimiz olan takipçilik, çok çalışma, işi sahiplenme ve detaylara hakim olmayı her aşamada uyguladık. 
 
Başarısını aldığı ödüller, kazandığı müşteriler,  yetiştirdiği yetenekler ve sektöre öncülük eden yeniliklerle taçlandıran bu ekibin yazdığı bu gurur vericihikayenin benim için sonuna geldik. Sizlerden son isteğim, sonuna yaklaşmakta olduğumuz değişim sürecini hedeflendiği gibi başarıya ulaştırmanız, Mudo’ yu daha da iyi yerlere taşımanız, en az bir 50 yıl daha yaşaması için gerekeni sağlamanız  ve sanki ben ayrılmamışım gibi çalışmalarınıza devam etmeniz ve beni mahcup etmemeniz olacaktır.

Masalar, unvanlar geçici, kalıcı olan arkadaşlıklar, dostluklardır diyerek veda etmiyorum, eminim yolumuz yine bir yerlerde kesişecektir. Yeni ve kişisel bir hikaye yazmak için; yeni ve umutlarla dolu bir başlangıç yapmak üzere şimdilik hoşçakalın diyorum. Bu muhtesem yolculukta bana eslik eden, ortak başarımız için özveriyle çalışan, gerektiğinde ailesinden, sevdiklerinden çaldığı zamanı fedakarca işe harcayan takım arkadaşlarımı huzurlarınızda ayrı ayrı kucaklıyor;  sevgiyle kalın diyorum. Sözlerime son verirken bana son 4 yıldır gösterdiğiniz sevgi ve güvenden dolayı her birinize en içten teşekkürlerimi sunar, her zaman bir Mudo’lu olmaktan gurur duyacağımı bilmenizi isterim.”