Mobil Teknolojiler Günü 16 yaşında

0
49

Univera’nın gelenekselleşen Mobil Teknolojiler Günü 19 Nisan’da, Sheraton Grand Ataşehir İstanbul’da, Zebra Technologies’in ana sponsorluğunda 16’ncı kez düzenlenecek. Etkinliğin bu yılki özel konuğu da Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş olacak.

Dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğu günümüzde üretim hacmi, satış ve dağıtım ağı genişleyen şirketler, üret- tikleri ya da dağıtımını yaptıkları ürünü, ancak dijital ortamlarda takip edebilir ve operasyonları teknoloji yardımı ile doğru bir şekilde yönetilebilir durumda. Mobil Teknolojiler Günü de dijital projelerle operasyonlarını yöneten şirketlere evsa- hipliği yapmaya hazırlanıyor. Konuşmacı şirketler, can damarlarını oluşturan satış operasyonlarını, satış kanallarını, üretim ve depo yönetimlerini nasıl dijitalleştir- diklerini ve nasıl faydalar sağladıklarını katılımcılarla paylaşacaklar.

Kurumsal dijitalleşmenin Türkiye ekonomisinin geleceği olduğunu vurgulayan Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin “16. Mobil Teknolojiler Günü” ile ilgili olarak, “Univera olarak 25’inci yılımızı kutluyoruz ve 25 yıldır aslında dijitalleşme yönünde şirketlere ve ekonomiye katkılar sağlıyoruz. Özellikle son yıllarda geliştirdiğimiz ve genişlettiğimiz çözümlerimiz, hızlı tüketim sektörünün yanında otomotiv, perakende, inşaat, enerji, ilaç, tarım ve daha birçok farklı sektörün dijitalleşme süreçlerinde tamamlayıcı oluyor. Mobil Teknolojiler Günü de bu projelerin nasıl geliştiğini ve faydalarını kullanıcılardan ve çözüm üreticilerinden duyma fırsatı yaratıyor” diyerek günün önemini anlattı. Etkinliğin ana sponsoru Zebra Technologies’in Ülke Müdürü Can Tolu da Univera ile uzun yıllardır yaptıkları iş ortaklığını iki yıldır Mobil Teknolojiler Günü ile taçlandırdıklarını söyledi.