Milyon dolarlık sözler

0
118

Stratejist, değişim mühendisi ve finansçı kimliği ile Türkmen, kitaptaki 70 sözün her biri ile orta ve büyük ölçekli aile şirketlerine, vizyonu olup kurumsallaşmaya aday olan firmalara yepyeni kapılar açıyor. İnsanların uzun yıllar eğitimle, akademik tecrübelerle tam içselleştiremediği konuları, güncel, hayattan çıkmış tecrübeler eşliğinde draje olarak veriyor. Uzun, sıkıcı ve bir anlamda demode eğitimler yüzünden değişim ve iş geliştirmeye karşı defansa geçen yöneticilerin ufkunu, onların kalbine hitap eden bir uslüp ve kurgu ile açıyor.
 
Milyon Dolarlık Sözler;

  • Kurumsallaşma ve iş geliştirme sürecinde yaşanabilecek olası hataları minimize eden 70 kapı açıyor.
  • İş hayatında daralmış, gelişimi için sıkıntı yaşayan şirketlere 70 çıkış yolu gösteriyor.
  • Büyüme sürecinde karşılaşılan, yanlış istihdam, erken satın alınan pahalı yönetsel sistemler, gereksiz bilgisayar programları, hatalı kurumsal kaynak programı gibi “tuzaklara” dikkat çekiyor, bu yatırımları optimize ve entegre etmek yol haritası çıkarıyor.
  • Global ekonominin dijitalleşmesi ve “gerçeklerden” kopması ile bıkkınlık, yılgınlık yaşayan, oyundan düşen, “içten yanmalı” özelliğini kaybeden gençlere ve müteşebbislere yeniden başlama (restart) enerjini veren bir manifesto sunuyor.
  • Sümerlerden bugüne kadar gelen ticaretin değişmez unsurlarını değişen iş hayatının unsurlarıyla birleştiriyor.
  • Üstelik bunu espri, hoşluk, insanların kalbini kuşatan yaşanmışlıklar üzerine kuran, akademik soğukluktan uzak herkesin anlayabileceği ortak lisan ile başarıyor.

 
Başarı kriterlerinizi, seçtiğiniz yeni yolları, aldığınız riskleri ve hayallerinizi gözden geçirirken Türkmen’in anlattıklarına ruhunuzda yer açın. Milyon Dolarlık Sözler bilgi ile bilgeliğin karışımı, her okuyanın mutlaka bir şey kazanacağı, bir yanıyla zenginleşeceği bir insan hikayesi, iş hikayesi yani hayatın ta kendisi.