Mehmet Fahri Can İşNet’in Genel Müdürü oldu

0
114

1999 yılında kurumlara yeni nesil telekomünikasyon çözümleri sunarak faaliyetlerine başlayan İşNet o günden bugüne önemli bir değişim göstererek şirketlerin dijital dönüşümüne eşlik eden profesyonel bir şirket kimliğine kavuştu.
Genel müdürlük görevini üstlenen Mehmet Fahri Can, İşNet’in güçlü ve yüksek teknoloji ile yapılandırılmış altyapısına,   dijitalleşme vizyonuyla şekillenen inovatif çalışmaları da katarak, yeni değerlerin ortaya konmasına öncülük edecek. Aynı zamanda şirketin ‘’kurumların dijital dönüşüm dostu’’ olma vizyonunu sürdürecek ve gelecek nesil teknolojilerin kurumların hizmetine sunulmasına liderlik edecek. Can, bu hedefler doğrultusunda genel politikaları ve stratejileri belirleyecek, İşNet’in kurumsal bilinirliğinin yaygınlaşması yönünde ilişkileri yönetecek.
1974 yılında Mersin’de doğan Mehmet Fahri Can, ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi’nde İşletme dalında yüksek lisans yapan Can, kariyerine 1995 yılında Türkiye İş Bankası Yazılım Geliştirme Müdürlüğü’nde Yazılım Uzmanı olarak başladı. 2005 yılında Yazılım Geliştirme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcılığı, 2009 yılında BT Mimari ve Güvenlik Yönetimi Bölümü’nde Birim Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2011 yılında Softtech’te Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 5 yıl Genel Müdür Yardımcılığı görevi yürüttükten sonra tekrar İş Bankası’na Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü olarak dönerek kanal yönetimi, müşteri deneyimi, inovasyon, müşteri analitiği ve dijital dönüşüm alanlarından sorumlu oldu.
Can, Mart 2016-Mart 2017 arasında İşNet Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Softtech Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan  Can, 2018 Şubat ayı itibariyle İşNet Genel Müdürlüğü görevine atandı. Mehmet Fahri Can evli ve iki çocuk babasıdır.