İşte Mark Zuckerberg’ü tahtından eden CEO

0
57

Siz belki de onu hiç duymamış olabilirsiniz ama Glassdoor’a göre Scoot Scheer çalışanlarının yüzde 99 oranda onayıyla Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’ü (%97) geçerek en sevilen CEO seçildi.
 
İnsan kaynakları ve bordro için bulut tabanlı ürünler yapan 6 milyar dolarlık bir şirket olan Ultimate Software’i (ULTI) yöneten Sheer, CNNmoney’e verdiği bir röportajda ‘Çok mutluyum. Sanıyorum ki çalışanlar bana, onlarla ve onların aileleriyle ilgileneceğim konusunda güveniyorlar.’ dedi.
 
Sheer ayrıca kendi istatistiklerini şirketinin olanaklarına ve orada çalışan kişilere bağlıyor. Sheer. kapsamlı sağlık sigortası, mükemmel emeklilik olanakları, adil fırsatlar ve performanslarına göre daha fazla kazanmalarına olanak tanıyan sistemin şirket 1990’da ilk kurulduğundan beri vazgeçilemez oldugunu söylüyor.
 
Bu durum ULTI’nin neden çalışan tutma oranının %95 olduğunu, daha da önemlisi müşteri tutma oranının %97 olduğunu açıklıyor.
 
Grassdoor’un web sitesinde yapılan anonim bir yoruma göre, şirketin çalışanlara ve ailelerine verdiği taahhüt kesinlikle kıyas kabul edilemez.

Aynı şekilde müşterilere sunulan profesyonellik ve üstün hizmet teslimi de beklenilen şekilde iyi.
 
Başka bir yorumda ise bu derece çalışan bağlılığının olumsuz bir tarafı olabileceğinin üzerinde durulmuş. Yorumda çalışanların kendi zamanlarından harcamadıkları sürece kolay bir şekilde terfi alamayacakları yazılmış.