İstanbullines ile DenizBank arasında iş birliği

0
43

İstanbullines ile DenizBank arasında yapılan iş birliği kapsamında kullanıcıların Eskihisar-Tavşanlı deniz hattında “fastPay” ve HGS ile geçişlerinde yüzde 10 indirim sağlandığı bildirildi.

İstanbullines tarafından yapılan yazılı açıklamada, iş birliği doğrultusunda deniz yolunu kullanan yolculara kuyruk beklemeden, konforlu, güvenli, ekonomik ve hızlı geçişler sunulduğu, yolculara da alternatif ödeme sistemleri imkanı verildiğini belirtildi. 

Açıklamada, İstanbullines’ın bugüne kadar 2,5 milyon araç ve yaklaşık 10 milyonun üzerinde yolcu taşıdığı anlatılarak, şunlar kaydedildi:

“FastPay ve HGS geçişlerinde sunduğu yüzde 10 indirimle Türkiye’de ilk defa bir deniz yolu taşımacılığı markası, mobil ödeme ve HGS kullanımını özendirici bir indirimle kullanıcılara sunuyor. Söz konusu kampanya 10 Ağustos’ta başladı. ‘FastPay’, herhangi bir kredi kartı işlemine gerek kalmadan internete bağlı bir akıllı telefonuna indirilen uygulamasıyla gişede fiziki kart ve para alışverişi yapmadan anında mobil ödeme imkanı sağlıyor.”