iPhone’a Whatsapp sesli arama özelliği geldi

0
57

WhatsApp’ın geçtiğimiz ay içerisinde tüm Android telefonlara getirdiği arama özelliği bugün itibariyle iPhone kullanıcılarına da geldi. 

iPhone için WhatsApp’ın 2.12.1 numaralı sürümü bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Uygulamayı yükledikten veya güncelledikten sonra, WhatsApp arayüzü değişecek ve kişileri arayabilme özelliği kullanılabilecek.

>> Whatsapp’a sesli arama özelliği geldi

Ancak şu an itibariyle güncelleme notunda arama özelliğinin yavaş yavaş tüm cihazlara gönderildiği ve sürecin tamamlanmasının birkaç hafta süreceği belirtiliyor. Yani indirir indirmez yeni özelliği kullanamama ihtimali de bulunuyor. 

iPhone için WhatsApp güncellemesinde bunun dışında yeni özellikler de bulunuyor. İlk olarak kişiler uygulama içerisinde düzenlnebiliyor, birden fazla video gönderilebiliyor ve videoları göndermeden önce kesip yönü değiştirilebiliyor.

Mesaj gönderme tuşunun yanında bulunan kamera simgesine basıldığında artık son çekilen fotoğraflar görünüyor. Ek olarak iOS 8 ile birlikte gelen diğer uygulamalar içerisinden paylaşım yapma özelliği de WhatsApp’ta kullanılabiliyor.