iPhone 6C ne zaman çıkacak, iPhone 6C özellikleri neler?

0
37

Apple 4 inç ekranlı iPhone 6c üretecek mi, üretmeyecek mi? Bu soru son dönemlerde en çok sorulan soruların başında geliyor. Her geçen gün de Apple’ın 4 inç ekranlı iPhone 6c modeli üreteceği yönünde önemli bilgiler geliyor.

9to5mac sitesinde yer alan bilgilerde 4 inç ekranlı hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. ‘iPhone 6c’ kullanıcılara sunulacak olan yeni iPhone modelinde birçok yeni özellik olması bekleniyor. Bizim dikkatimizi çeken ilk bilgilerin başında tabii ki de 4 inçlik ekran kullanılacak olması. Teknoyo’nun haberine göre, Apple’ın iPhone 6s modellerine göre daha ekonomik fiyatla konumlandıracağı bu model, aynı zamanda farklı bir kullanıcı kitlesine de hitap edecek. Özellikle 4.7 inçlik ekranların bile büyük gelen kullanıcıların 4 inç ekranlı modeli tercih edebileceğini söyleyebiliriz.

Özellikleri neler olacak?
Dikkatimizi çeken bir diğer özellik ise su geçirmeme özelliği. Birçok Çinli blogta paylaşılan bilgileregöre 4 inç ekrana sahip olan yeni iPhone modeli plastik kasaya sahip olacak. Bu da yeni akıllı telefonun su geçirmeme konusunda daha dirençli olabileceğini gösteriyor.

4 inç ekranlı iPhone 6c modelinin diğer özelliklerini de paylaşalım. Buna göre A9 işlemci ile kullanıcılara sunulacak yeni akıllı telefon modeli, 16 GB depolama kapasitesi, parmak izi okuma sensörü, 2 GB ram gibi donanım özelliklerine sahip olacak.

iPhone 6c ne zaman tanıtılacak?
Apple, yeni akıllı telefonu mart ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacak gibi duruyor. Bu etkinlikte Apple’ın sadece 4 inç iPhone modelinin buna ek olarak Apple Watch 2’yi de tanıtması şimdiden konuşulmaya başlandı.
Şu anda 4 inç ekranlı iPhone 6c için elimizde bulunan bilgiler bunlarla kısıtlı. Ancak önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bilgilerin geleceğini tahmin ediyoruz. Bu bilgileri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.