İklimSA yüzde 25 büyüme hedefliyor

0
40

Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası İklimSA’nın Türkiye genelindeki merkezleri Antalya’da buluştu. 2 gün boyunca süren etkinlikte, 2015 yılı değerlendirmesinin yanı sıra İklimSA’nın 2016 hedefleri paylaşıldı.
   
İklimSA’nın Türkiye genelindeki merkezleri Antalya’da bir araya geldi. Son iki yıl içinde pazar payını 2,5 katına çıkaran ve geçen yıl da cirosunu yüzde 30 artıran İklimSA’nın merkezler toplantısında, 2015 yılı değerlendirmesinin yanı sıra İklimSA’nın 2016 hedefleri paylaşıldı. Toplantıda ayrıca İklimSA merkezleri 2015 yılında elde ettikleri başarılarla farklı kategorilerde ödüllendirildiler. 
   
Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ve Mitsubishi Heavy Industries Satış ve Pazarlama Direktörü Noritake Hossyo’nun da katılım sağladıkları ‘İklimSA Yıl Değerlendirme Toplantısı’nda, İklimSA’nın mevcut başarılarının yanı sıra gelecek dönem hedef ve vizyonuna da dikkat çekildi.

Pazar payımızı 2,5 katına çıkardık
Toplantıda konuşan İklimSA İş Birimi Direktörü Tansu Öztorun,“30 yıldır işbirliğimiz olan Mitsubishi Heavy Industries ve kendi markamız Sigma ile son 2 yılda pazar payımızı 2,5 katına çıkarmayı başardık. 2015 yılında da, ciromuzu yüzde 30 artırdık” dedi. Öztorun, çok başarılı bir 2015 yılı geçirdiklerini vurgulayarak, “İklimSA’nın farklı ürün gruplarında derinleştiği ve stratejik adımlarla sıçrama yaptığı bir yıl oldu. Kendi markamız olan Sigma’da da çok başarılı bir yıl geçirdik. Sigma satışları adet bazında yüzde 185 büyüdü. Şimdi Sigma ailesini de genişletiyoruz. 2016’da ciroda yüzde 25 büyüme hedefimiz var. Kaliteli hizmetimizi artırmak ve daha ileriye taşımak amacıyla, özel klima montaj setini de 2016 yılının ilk aylarında hizmete sunmaya başladık” diye konuştu.

Bayiler ödüllendirildi
Türkiye genelindeki tüm İklimSA merkezlerinin bir araya geldiği toplantıda farklı kategorilerde başarı elde eden merkezler de ödüllendirildi. Türkiye geneli ciro ödülü 5 farklı İklimSA merkezine verilirken, toplantıda ‘Bölgesel Ciro’, ‘En Yüksek Ciro Artışı’, ‘En Çok Üretilen Proje’ ve “10. ve 20. Yıl Kıdem” ödülleri de sahiplerini buldu.