Four Seasons Hotels İstanbul’a Haute Grandeur’den ödül yağdı

0
63

Her yıl 7 kıtada, 60 ülkede, mükemmel kalitedeki servisleri ve hizmet kalitesiyle otelleri değerlendiren ve dünyanın saygın ödüllerinden biri olan Haute Grandeur, Tarihi Yarımada’nın ikonik simgelerinden Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’i “Avrupa’nın En İyi Destinasyon Oteli”, “Türkiye’nin En iyi Aile Oteli’, “Türkiye’nin En İyi Leisure Oteli” ve “Türkiye’nin En İyi Servis Sunan Oteli” ödüllerine layık görürken, Boğaz’ın yanı başındaki eşsiz konumuyla Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’u “Avrupa’nın En İyi Leisure Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Balayı Oteli” sıfatları ile ödüllendirdi.
 
Four Seasons Hotel at the Bosphorus’ta bulunan The Spa ise “Küresel Seviyede En İyi Şehir Spa’sı”, Geleneksel Türk Hamamı uygulaması ile “Türkiye’deki En İyi İmza Spa Uygulaması”, “Türkiye’deki En İyi Spa Tasarımı” ve “Türkiye’deki En İyi Destinasyon Spa’sı” ödüllerine hak kazanarak, spa ödüllerini topladı.
 
Ödülleri Dubai’de bulunan Palazzo Versace’de düzenlenen kırmızı halı davetinde alan Four Seasons Hotels Istanbul Genel Müdürü Tarek Mourad, dünyanın önde gelen ödüllerinden biri olan, şeffaflık ilkesini benimseyen Haute Grandeur Mükemmellik Ödülleri’ni almaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: “Lüks ve üstün kalitede hizmet veren kurumları değerlendiren Haute Grandeur Hotel & Spa Awards gecesinde, on önemli kategoride ödüle layık görülmüş olmaktan gurur duyuyorum. İşimize olan sevgimizle, misafirlerimize her iki otelimizde de en iyi deneyimi sunmak için ekip olarak büyük bir istekle çalışıyoruz. Sultanahmet’in tarihi ile bütünleşen Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Boğaz’ın incisi Four Seasons Hotel Bosphorus ile fark yaratmaya devam edeceğiz. Bu sene otellerimizin yanı sıra Four Seasons Hotel Bosphorus’ta bulunan The Spa ile aldığımız ödüller de bizleri ayrıca mutlu etti.”
 
Lüks otelcilikteki kusursuzluğu ve çalışanlarına verdiği önem ile dikkat çeken Four Seasons Hotels Istanbul benzersiz hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.