2019 hediye rehberi

0
231

Yeni bir yılı karşılamaya az bir süre kala şehirlerin ünlü meydanları rengarenk bir ışık şölenine dönüyor. Alışveriş dükkanları ve kafeler birbirinden güzel yılbaşı süsleri ile donatılıyor. Gece ise evlerin pencerelerinden süzülen Noel ağaçlarının ışıkları etrafı aydınlatıyor. Belçika, Bruges’de meydana dev buz pateni pistini kurarken, Almanya sokakları tarçın kokusunun sardığı  “lebkuchen” kurabiyelerini pişiriyor. Hollanda dünyanın en büyük Noel Baba geçitlerinden birine hazırlanırken, İngiltere ise Trafalgar Meydanı’na kurulacak dev çam ağacının süsleme çalışmalarıyla ilgileniyor. Tüm bu gelenekselleşen hazırlıkların yanı sıra bir hazırlıkta hediye alışverişi üzerine oluyor. Yeni bir yılı karşılamaya az bir süre kala hediye alma yolculuğunda size fikir verebileceğini düşündüğümüz alternatiflere yer verdik.

Lezzetli ve şık sepet

Mövenpick Hotel Istanbul sevdikleriniz için ev yapımı ve madlen çikolatalardan Noel kurabiyelerine, seçkin hediyelerden yılbaşı süslerine kadar lezzet ve şıklığı bir araya getiren birbirinden renkli yılbaşı sepetleri sunuyor. Türk ve İtalyan gastronomi ürünleriyle hazırlanan GourmeT a la Turca sepeti 950 TL.

Hayal gücünü renklendirin

Çocukların yılbaşı heyecanına renk katacak LEGO® setleri, hayal gücünü eğlenceyle harmanlayan sınırsız oyun seçeneklerini çocuklara sunuyor.

Mis kokulu mumlar

Louis Vuitton’un yeni mum koleksiyonunda, Fransa’nın Grasse kasabasında üretilen mis kokulu mumların her birinin kokusuna göre farklı renkli fitilleri bulunuyor. Louis Vuitton’un çantalarında olduğu gibi, mumların natürel deri kulplarında el dikişi detaylar bulunuyor ve metal perçinlerle seramiğe sağlam bir şekilde tutturuluyor. Louis Vuitton mumların fiyatı 1.230 TL.
 

Fonksiyonel bir alternatif

Victorinox’un şık tasarlanmış kiremit rengi Spectra 2.0 bavulları, alt tarafında bulunan dört tekerleğiyle içinde bulunan yükün ağırlığını eşit olarak dağıtırken, bavul kilidi ile de güvenliğinizi sağlıyor. Victorinox Spectra 2.0 global tekerlekli bavul/kabin boy 2.655 TL.

Koleksiyonerlere özel

Markanın bir simgesi haline gelen ok desenli klipsi, üç şeritli kapak ve paslanmaz çelik uç gibi akılda kalıcı özel formuyla sunulan Parker IM açık mavi kalemler yeni yılın en gözde hediye alternatiflerinden… Dolma kalem ile roller kalemin birlikte yer aldıkları ikili kutu 496 TL.

Doğal taşlardan gelen ilham

Diesel kış 2018-2019 sezonu erkek takı koleksiyonu ise denimden ve doğal taşlardan ilham alıyor. Diesel takı 590 TL.

Bilekteki şıklık

Montblanc 1858 koleksiyonunun tasarım esaslarından ilham alan yeni Summit yorumu, daha yüksek performans ve yalnızca saat moduyla bir hafta dayanabilen daha uzun batarya ömrü için Qualcomm Snapdragon Wear 3100 çip setine sahip.

Spor dolu bir yıl

Decathlon yılbaşı hediye alternatifi için kayaktan snowboard’a, koşudan bisiklete, fitness’tan yogaya, trekkingden kampa daha pek çok spor dalında her türlü sportif ürün sunuyor.

Kalpleri ısıtan renkler

Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili önderliğinde Beymen Club tasarım ekibi tarafından tasarlanan Beymen Club yılbaşı özel kapsül koleksiyonu, kırmızı, siyah renkleri ve kışın vazgeçilmezi ekose deseniyle kalpleri ısıtıyor. Kazak 579 TL.

İkonik portre seçenekleri

Beymen Home’un ünlü dekorasyon markalarından Fornasetti’nin ikonik portreler ile süslenen dekoratif tabak ve objeleri sevdiklerinizi mutlu edecek. Dekoratif tabaklar 1.195 – 2.595 TL.

Renkli bir kış

Hemington’un saf kaşmir, alpaka yünü atkı ve bere seçenekleri, kış günlerine renk katıyor.Yumuşacık dokusu ile konforlu bir kullanım sunan atkı ve berelerde kış trendine uyan renkler ön plana çıkıyor. Atkı 539 TL ve bere 224 TL.