Fortune 500 ödülleri sahiplerini buldu

0
235

Fortune Türkiye dergisinin bu yıl 11’incisini açıkladığı Fortune 500 Türkiye 2018 araştırmasının ödülleri Conrad Otel’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Türk Telekom, Hugo Boss, Euler Hermes, Related Digital, Schneider Electric, T-System ve Verifone’nun sponsorluğunda düzenlenen Gala Gecesi’nde iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Açılış konuşmasını TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’in yaptığı Fortune 500 Gala Gecesi’nde ödüller de sahiplerini buldu.
Fortune 500 Türkiye listesinin birincisi, 2017 yılında net satışı en yüksek şirket olan TÜPRAŞ adına Genel Müdür İbrahim Yelmenoğlu ödülünü Group Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Çalışkan’dan aldı.
Fortune 500 Türkiye listesinde net satış geliri en yüksek ikinci şirket olan EPİAŞ adına Genel Müdür Ahmet Türkoğlu’na ödülünü Group Medya Yönetim Kurulu Üyesi Bige Çalışkan verdi.
Fortune 500 Türkiye listesinin üçüncü sırasında bulunan PETROL OFİSİ adına Genel Müdür Selim Şiper ödülünü Türk Telekom stratejik müşteriler satış direktörü Ahmet Çalık’tan aldı.
2008 yılında çıktığı Fortune 500 Türkiye ihracat şampiyonluğu tahtını 2017 yılında da kimseye kaptırmayan TÜRK HAVA YOLLARI adına CFO Murat Şeker’e ödülünü T-Systems Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Berat Emre Poyraz verdi.
Gecenin sponsorlarından Euler Hermes’in Yılın Alacak Yönetimi Ödülü ise NORM CIVATA’ya verildi. NORM CIVATA adına CFO Bayram Akyüz ödülünü Euler Hermes Türkiye CEO’su Özlem Özüner’den aldı.