Fenerbahçe Yandex tarayıcısı ücretsiz indirme linki ve arama başı kazanç geliri

0
364

Arama motoru Yandex’in Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün yeni forma sponsoru olduğu anlaşmada yer alan “Bir kişi günde 35-40 kez Fenerbahçe Yandex üzerinden arama yaparsa, o kişi üzerinden Fenerbahçe, yılda 36 dolar kazanacak” maddesi, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Yani bu duruma göre, her 1000 arama kulübünüze ortalama 3 dolar kazandıracak. 

Anlaşmanın detayları ise şu şekilde:
– 3 yıllık anlaşma imzalandı.
– Yandex, Fenerbahçe’ye yıllık net 4 milyon euro ödeyecek.
– Bu rakam, taraftarın Yandex’i kullanma oranlarına göre yıllık 12 milyon euro’ya kadar çıkabilir.
– Yıllık 12 milyon euro için, Fenerbahçe taraftarları günde 30 aramayı Yandex üzerinden yapmak zorunda.
– Anlaşmaya göre taraftarların yılın her günü, günde 30 Yandex araması yapması gerekli.
– Fenerbahçe toplamda maksimum 36 milyon euro gelir elde edebilir.
– Günde 30 aramanın sayılabilmesi için Yandex Fenerbahçe Browser’ının kullanılması gerekli. 
– Mobilde ise kısa vadede normal Yandex Browser üzerinden arama yapılabilir.
– İlerleyen günlerde iOS ve Android platformlardan Yandex FB uygulaması tamamlanacak ve aramalar o uygulama üzerinden sayılacak.
– Yandex üzerinden yapılan aramalarda bağlantılara tıklamak zorunlu tutulmadı. Sadece arama yapmak yeterli.

Aziz Yıldırım: Yandex kullanın Messi’yi alayım
Ulusal futbol ligi maçlarında geçerli olmak üzere forma reklamı için Yandex Türkiye ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını aktaran Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:

“18 senelik başkanlık dönemim boyunca gücümü hep yönetimimden aldım. Sow transferi hariç dışarında destek almadık. Transfer ve tesisleri kendi imkanlarımızla yaptık. Bunu yaparken de gücümüzü taraftarımızdan aldık. Taraftarın maddi katkılarıyla yaptık. Bu sene de transferleri kulübün imkanlarıyla gerçekleştirdik. Ne Aziz Yıldırım’dan, ne yönetim ne de dışarıdaki zengin Fenerbahçeliler’den destek alındı. Sadece Ülker’le büyük bir anlaşma yaptık. Bazı şirketlerle de sponsorluk anlaşmalarımız var. Bunların üstüne de Yandex’le anlaşma yaptık.”

Fenerbahçe taraftarlarının internetten Yandex arama motorunu kullanarak kulübe 100 milyon dolar katkı yapabileceğini vurgulayan Yıldırım, “Fenerbahçe taraftarı kullanım detaylarını yerine getirirse, Yandex’ten 100 milyon dolar katkı sağlanabilir. Bu 100 milyon dolar da Messi, Ronaldo transferi demektir. Başkan olduğum sürece buradan gelecek parayı Fenerbahçe taraftarının istediği transferleri yaparak harcayacağım. İbrahimovic, Robben, bir kademe ilerisi Messi, Ronaldo… Bu projeyle bu isimler hayal değil” şeklinde konuştu.

Yandex tarayıcısını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.