Facebook’un stajyeri Zuckerberg’i anlattı

0
39

Facebook, her zaman stajyerlerine tam zamanlı çalışan gibi davrandığını belirtiyor. Facebook’ta staj dönemi geçiren öğrencilerin anlattıklarına göre de bu söylem gerçek görünüyor.

Facebook’un eski stajyerlerinden Elizabeth Gregory geçen yaz üretim planlama departmanında çalışmış ve müdürünün kendisine çok iyi bir tecrübe olacağını söyleyip, cesaretlendirmesi sayesinde Mark Zuckerberg’le aynı toplantıya girme imkanı bulmuş.

Gregory, Business Insider’a, “İlk başka sadece gözlemledim ama Zuckerberg’i yakından görebilmek çok havalıydı. Toplantıya çok katkım olmasa da orada bulunarak bile çok şey öğrendim. Çok yoğun geçen bir görüşmeydi; çünkü Zuckerberg size sürekli bilgelik aktarıyor” diye anlattı.

Eski stajyer Zuckerberg’in çok iyi biri olduğunu ve kendisini tam anlamıyla tanımamasına rağmen karşılaştıklarında her zaman selam verdiğini aktardı.

Gregory, Facebook’un Menlo Park’taki merkez ofisinde, alt üst ayrımcılığı yapılmadığını Mark Zuckerberg de dahil tüm üst düzey kişilerin, stajyerlerle aynı masada, birlikte çalıştığını belirtti. “Zuckerberg benimle aynı özelliklere sahip bilgisayarı, masayı kullanıyordu, bu gerçekten çok hoş” diyen Gregory, Facebook’un Cuma günleri çalışanları toplayıp toplantı yaptığını ve bu toplantılarda çalışanların Zuckerberg dahil tüm üst düzey yöneticilere istedikleri her şeyi sorabildiklerini anlattı.