Erkeklere özel hızlı ve etkili bir yardımcı: PRO LS All-In-On Face Treatment

0
98

Yoğun yaşam şartları olan erkekler pratik ürünlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle basit, hızlı ve etkili bir cilt bakım ürünü erkeklerin vazgeçilmezidir.
 
Lab Series’in dünyada en çok satan ürünü PRO LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT, tek bir adımla cildin tüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.
 
PRO LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT; cildi tıraş sonrası yanmaya karşı %93* oranında anında yatıştırırken gerginliğe karşı %99* oranında anında nemlendiriyor. İnce çizgi ve kırışıklık görünümünde %88 azalma** sağlarken yağlı ciltlerin parlamasını %93* oranında önlemeye yardımcı oluyor.
 
Lab Series Skincare for Men Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Shaunda Swackhamer, bazı erkeklerin yalnızca tıraş sonrası iritasyonu önlemek için tek bir ürün istediklerini; fakat birçok cilt problemine sahip olduklarını belirterek “Uygulaması kolay LAB SERIES PRO LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT’ı birden çok özelliğe sahip olmasıyla hem tıraş sonrasında hem de gün içerisinde cildin kuruduğunu veya yağlandığını hissettiğinizde kullanabilirsiniz.” diyor.

Yüksek teknoloji

MPD-8 Complex™ — Özgün teknolojisi sayesinde cilt iritasyonunu yatıştırır ve oluşumunu engeller.
Üzüm Çekirdeği Ekstresi, Nar Suyu, Biberiye Ekstesi ve Yosun Ekstesi gibi içeriklerden oluşur.
 
I-Matte™ — Emici tanecikler sayesinde cildin parlamasını önler ve mat bir görünüm sağlar. Methymethacrylate Crosspolymer ve Nylon-12 bileşimi anında yağı emer ve temiz bir görünüm için ciltteki parlamayı önler, gün içinde yağı kontrol eder.
 
YÜKSEK PERFORMANS

Anında etkisi*

  • Kullananların %93’ünün cildinin yatıştığı, yumuşadığı ve yenilendiği,
  • %99’unun cildinin nemlendiği,
  • %93’ünde parlamanın önlendiği ifade edilmiştir.

* 105 kişiyle yapılan tüketici testi sonuçlarıdır. Test Amerika’da bulunan Q Research Solutions and Pro Panel, Inc. tarafından yapılmıştır.

Devamlı kullanımda**

  • Kullananların %97’sinin cildinin yatıştığı, yumuşadığı ve yenilendiği,
  • %100’ünün cildinin nemlendiği,
  • %88’inin ince çizgi ve kırışıklık görünümünün azaldığı,
  • %99’unun cildinin daha sağlıklı göründüğünü ifade edilmiştir.          

**4 haftalık kullanım sonunda 104 kişiyle yapılan tüketici testi sonuçlarıdır. Test Amerika’da bulunan Q Research Solutions and Pro Panel, Inc. tarafından yapılmıştır.

KULLANIMI

TEMİZLEME: Multi-Action Face Wash ile derinlemesine temizlik ve arındırmanın ardından cilt PRO LS’in hepsi bir arada faydalarına hazırlanır. Multi-Action Face Wash ile ıslak cildinize masaj yaparak yıkayın ve ılık suyla durulayın. Derinlemesine temizlik için nemli cilde masaj yaparak uygulayın, ılık su ile durulamadan önce 2-3 dakika ciltte bekletin.
 
TIRAŞ: Daha yakın, yumuşak ve rahat traş için Maximum Comfort Shave Cream veya Maximum Comfort Shave Gel kullanın.
 
BAKIM: Tıraştan sonra temiz yüz ve boyun bölgesine günlük nemlendirici olarak PRO LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT uygulayın. Yatıştırma, nemlendirme, matlaştırma ve anti-aging olmak üzere 4’lü etkiye sahip bu ürün pratikliğiyle öne çıkıyor.
 
LAB SERIES PRO LS ALL-IN-ONE FACE TREATMENT
Tavsiye edilen satış fiyatı: 91 TL
Satış Kanalı: Sadece yetkili eczaneler

*Bu bir ilandır