Erdemir Grubu 2014 Vision Awards’da 4 ödül kazandı

0
37

Erdemir Grubu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen ve faaliyet raporu alanında en prestijli ödüller arasında gösterilen “2014 Vision Awards”da 4 ödül kazandı.

Erdemir’in açıklamasına göre, grubun “Biz Çeliğe Hayat Verdik” temalı 2014 yılı faaliyet raporu, “2014 Vision Awards” yarışmasında üretim gereçleri kategorisinde birinci olarak Platin Ödül’e layık görüldü.

Rapor ayrıca, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi’nde en iyi 50 faaliyet raporu arasına girerek 29. sırada yer aldı. Kapsamı ve içeriğiyle en iyi 20 Türk faaliyet raporu arasında da değerlendirilen rapor, yine EMEA Bölgesinin “En Yaratıcı Raporu” seçildi. 

Böylece kuruluşunun 50. yılını kutlayan Erdemir Grubu, 2014 yılındaki üretim, ihracat, borsa performansı ve finansal göstergelerdeki başarılarına prestijli bir ödül serisini de eklemiş oldu.

Erdemir Grubu’nun faaliyet raporu, kazandığı bu ödüllerin yanı sıra dünya genelinde değerlendirilen faaliyet raporları arasında 59. sırada yer alarak ilk 100’e girdi.