Digital Analytics Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek

0
32

Dijital Pazarlama alanında sektöre yön veren akademisyenler, yöneticiler ve uzmanlar Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde bu yıl ikincisi düzenlenen Digital Analytics Summit kapsamında 13 Kasım 2015’te bir araya gelecek. Organizasyon, binlerce prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Ayşegül Toker’in koordinatörlüğünde düzenlenen Digital Analytics Summit, dünyanın en saygın pazarlama akademisyenlerinden ve MarketShare’in kurucularından Dominique Hanssens’ı ana konuşmacı olarak ağırlıyor.

Digital Analytics Summit; mobil pazarlama analitiği, dijital büyük veri ve ölçümleme konularında sektörle ilgili trendlerin, araştırmaların ve uygulamaların paylaşılacağı oturumlarda alanının öncü isimlerini katılımcılarla buluşturacak. Zirve katılımcılarına dijital dünyanın önemli aktörleriyle network imkanı sunmayı da amaçlıyor.

Dijital dünyanın pazarlama trendlerinden uzak kalmak istemeyen ve bu networkde yer almak isteyenler Digital Analytics Summit’e katılabiliyor.