DenizBank ve Big Chefs’ten iş birliği

0
34

DenizBank, yeme-içme sektörünün önemli restoran zincirlerinden Big Chefs ile gerçekleştirdikleri iş birliği kapsamında ortak bir kampanya düzenledi.

DenizBank’ın açıklamasına göre; yapılan iş birliğiyle Türkiye’deki tüm Big Chefs’lerde yapılan her ödemede DenizPrivate kredi kartı sahiplerine yüzde 20, Afili Bonus kredi kartı sahiplerine yüzde 15, diğer DenizBank kredi kartı sahipleri ile fastPay’e ise yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Bunun yanı sıra DenizBank müşterileri dönemsel olarak düzenlenen gurme tadım etkinlikleriyle Big Chefs’in yaz ve kış menülerindeki lezzetleri, ayrıcalıklı ve öncelikli tatma imkanına da sahip oluyor.

Big Chefs menüsünde yalnızca DenizBank kullanıcılarının değil, tüm misafirlerin de deneyimleyebileceği DenizBank için özel hazırlanan “Biraz da denizden” menüsü bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, banka olarak “Hayat Deniz’de güzel” sloganlarının altını doldurmak için müşterilerinin yaşamlarına değer katacak iş birliklerini hayata geçirmeyi öncelikleri arasında gördüklerini ifade etti.

Hıçkıran, bu yöndeki çalışmalarını destekleyen Big Chefs ile iş birliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

“DenizBank kredi kartlarına çeşitli indirim avantajlarının yanı sıra bankamızın farklılığını yaşatacak sürprizler de Big Chefs’lerde müşterilerimizi bekliyor. Bu noktada öncü mobil uygulamamız fastPay’e de değinmek gerekiyor. Yaşantılarımızın giderek dijitalleşmesiyle mobil kullanım alışkanlıklarımız da gelişiyor. fastPay bu noktada hayatı mobil yaşayanlara büyük kolaylık sağlıyor. Big Chefs ile iş birliklerimizi genişletmekten, birçok farklı ürün ve hizmetimizle müşterilerimizin hayatına katkı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Big Chefs Genel Müdürü Tolga Terzi ise hızla gelişen dijital dünyayı Big Chefs olarak yakından takip ettiklerini ve en uygun yaklaşımları kullanmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Herkesin zamana karşı yarıştığı ve pek çok sektörde hızın önem kazandığı bir döneme gelindiğine işaret eden Terzi, “İnovatif çözümler hayatın vazgeçilmezi oldu. Mobil ödemelerde en etkin uygulamalardan biri olan fastPay iş birliğinden biz de çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje yaklaşımında müşterilerimizi daha keyifli ağırlayacak, onlara birbirinden özel avantajlar sunacağız” şeklinde değerlendirme yaptı.