Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Maç kadrosu

0
84

Türkiye A Milli Futbol Takımımız 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile tarihi bir maç oynayacak. 

İlk maç Kadıköy’de oynanmıştı. Bu maçta Umut Bulut ile öne geçmemize rağmen, Borek Dockal ve Tomas Sivok’un gollerine engel olamayarak sahadan 2-1 malup ayrılmıştık. 

Şu an ki duruma göre bu maçı kazanmak şart. Çünkü 13 Ekim tarihinde de grubumuzun en güçlü ekibi İzlanda’yı konuk edeceğiz. Millilerde hedef bu iki maçı sorunsuz atlatarak Euro 2016’a gidebilmek.

Son maçlarda alınan galibiyetlerle moralli olduğu gözlenen milli takımın Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçı İngiltere futbol federasyonundan Martin Atkinson yönetecek.

Maç Türkiye saatiyle 21:45’te başlayacak ve Show TV’den naklen yayınlanacak.

EURO 2016’DA OYNADIĞIMIZ SON MAÇLAR

06 Eyül  Türkiye 3 – 0 Hollanda
03 Eyül Türkiye 1 – 1 Letonya
12 Haziran Kazakistan 0 – 1 Türkiye
28 Mart Hollanda 1 – 1 Türkiye
16 Kasım 2014 Türkiye 3 – 1 Kazakistan

ADAY KADRO

Türkiye A Milli Takım aday kadrosuna alınan isimler :Hayrullah Mert Akyüz (Adanaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Mert Günok (Bursaspor), Volkan Şen (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Gökhan Töre (Beşiktaş), Hakan çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Arda Turan (Barcelona), Yasin Öztekin (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Olcay Şahan (Beşiktaş), Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (Hannover 96), Burak Yılmaz (Galatasaray), Cenk Tosun (Beşiktaş)