Borsa İstanbul’dan Melek Yatırımcılık Eğitimi

0
37

İstanbul’un lisanslı ilk Melek Yatırımcılık ağı Galata İş Melekleri (GBA), 2014’te başlattığı Melek Yatırımcılık Eğitimleri’ne devam ediyor. Borsa İstanbul Özel Pazar’a üye olmak isteyen Melek Yatırımcı adaylarına açık olan eğitim, 26 Kasım Perşembe günü 08.30-18.00 arasında Borsa İstanbul’da düzenlenecek.

Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamaya göre, Özel Pazar ev sahipliğinde gerçekleştirilecek GBA Melek Yatırımcılık Eğitimi, Melek Yatırımcılık kavramını A’dan Z’ye anlatırken, GBA’nın tecrübeli Melek Yatırımcılarının katılımına sahne olacak.

“Melek Yatırımcı kimdir?” sorusuyla başlayan eğitim, BIST Özel Pazar’dan girişimlerde finansal değerlendirmeye, Melek Yatırımcılık’ta vergi avantajından hukuki ve yasal süreçlere kadar Türkiye’deki uygulamalarını geniş bir yelpazede ele alıyor.Türkiye’deki girişimci ve Melek Yatırımcı kalitesini yükseltmeyi ve ekosistemdeki oyuncular için artı bir değer oluşturmayı hedefleyen GBA’nın Melek Yatırımcılık eğitimi, GBA iş ortakları BTS Partners, JPA Arkan & Ergin ve Hazine Müsteşarlığı’nın katılımıyla BIST Özel Pazar’a üye olmak isteyen adaylar için özel olarak Borsa İstanbul Fuaye & Konferans Salonu’nda düzenleniyor.

Katılım ücretinin kişi başı 100 lira olduğu eğitim hakkında daha fazla bilgi almak, başvuru yapmak için www.bistozelpazar.com adresini ziyaret ederek haberler ve duyular kısmından etkinlik programını ve detaylarını bulabilmek mümkün.