Bill Gates en doğru kararını açıkladı

0
48

Bill Gates hayatında verdiği en iyi kararı açıkladı

Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengini Bill Gates kendine gelen soruları cevapladı. Gates dünyanın en zengin insanı olmasına rağmen kıyafet ve mücevher tarzı şeylere çok para harcamayı tercih etmediğini söylerken, eşine güzel şeyler almayı sevdiğini belirtti.

Hayatında verdiği en doğru kararın Melinda Gates ile evlenmek olduğunu açıklayan Gates, “Yazılım üzerine çalışmak iyi bir karardı ama aslına bakarsanız bu sektörde çalışmak bir tercihten çok içimden gelen bir şeydi” dedi.

Apple-FBI çatışması hakkında soruları yanıtlayan Gates, “Apple belki FBI’a ihtiyacı olan bilgileri verip, kişisel olanları saklama teklifinde bulunabilirler. Bu mevzuda önemli olanın doğru dengeyi sağlamak olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Günümüzde çokça tartışılmaya başlanan yapay zeka konusunda Elon Musk ve Stephen Hawking’le aynı fikirleri paylaştığını aktaran Gates, “Bu teknoloji çok az insanın eline inanılmaz bir güç verir. Bu güç de kontrol edilebilmesi zor bir noktaya ilerler ve dünya için tehlike oluşturabilir” dedi.