Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

0
72

1.5 milyar Euro’luk iki takım; Barcelona ile Real Madrid’i bu gece karşı karşıya getirecek El Clasico, iki takımın da ligdeki kaderini tayin edecek. Maçta gözler, her zaman olduğu gibi Messi ve Ronaldo’nun üzerinde olacak.

El Clasico öncesi FC Barcelona cephesinde işler oldukça yolunda. Katalan ekibinde taraftarlar havaya girmiş durumda. Manchester City maçında tribünleri dolduran 92 bin 551 taraftar 75 bin bayrakla adeta gövde gösterisi yaptı. Barça taraftarları her zaman olduğu gibi Nou Camp’ta görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 21 saat süren çalışmanın ardından 98 bin kartonla yapılacak bir koreografi hazırlayan taraftarlar, “oyuncular ve taraftarlar” yazılı görselle 12 numaranın gücüne vurgu yapacak.

İspanya’nın iki devi arasında bugüne kadar oynanan 229 resmi maçta, Real Madrid’in 92-89’luk üstünlüğü bulunuyor. 48 maçta ise beraberlik yaşandı. Real Madrid’in 388 golü, Barcelona’nın 372 golü bulunuyor. Ev sahibi Barça’da uzun süredir sakat olan Vermaelen ve hafif bir sakatlık yaşayan Busquets maçta sahadaki yerini alamayacak. Real’de ise Kolombiyalı yıldız James Rodriguez maçta rol almayacak.

Muhtemel 11’ler
BARCELONA: Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi
REAL MADRİD: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Ronaldo, Benzema
STAT: Nou Camp
SAAT: 22.00
HAKEM: Mateu Lahoz

Rakamlarla El Clasico

  • 400 milyon kişi izleyecek
  • Barcelona şehrindeki 50’nin üstünde sinemada maç canlı yayınlanacak. 
  • Dev mücadeleyi Bernabeu Stadı’nda 700 gazeteci takip edecek. 
  • Akreditasyonlar aylar öncesinden sona erdi.
  • Bernabeu Stadı’nda 33 yorumcu (22 TV – 11 Radyo) karşılaşmayı canlı olarak aktaracak.
  • El Clasico’yu 200 medya kuruluşu takip edecek ve yayınlayacak
  • Karşılaşmayı 4K teknolojisi ile yayınlayacak 22 kamera olacak.

Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak Barcelona-Real Madrid karşılaşması, NTV Smartspor HD kanalından naklen yayınlanacak.