Angry Birds 2 geliyor

0
301

Dünyanın en popüler mobil oyunlarının başında gelen Angry Birds’ün yeni bölümü Angry Birds 2 ne zaman çıkıyor diye merak edenler için cevap geldi. 6 yıl sonra yenilenerek dönen Angry Birds 2, önümüzdeki hafta 28 Temmuz’da tanıtılacak. San Francisco’da düzenlenecek bir etkinlike tanıtılacak olan Angry Birds’te birçok yenilik bekleniyor.

Şu ana kadar hiçbir ekran görüntüsünün paylaşılmadığı Angry Birds 2, özellikle grafikler konusunda oldukça iddialı olması bekleniyor. Oyunun ana karakteri olan kuşların tasarımları ise tamamen değişmesi bekleniyor.

Teknoyo‘nun haberine göre, Angry Birds 2’nin oyun kurgusunda da bazı yeniliklerin yapılacağı paylaşılan bilgiler arasında. Ancak bu konuda oyunun yapımcısı Rovio, hiçbir detay paylaşmadı ve tüm bilgileri sır gibi saklamayı başardı.

Angry Birds, dünyanın en başarılı mobil oyunu olduğunu söylemek mümkün. 7’den 77’ye kadar birçok yaşa hitap etmeyi başaran Angry Birds, ilk kez 2009 yılında kullanıcılara sunulmuştu. Bu zamana kadar ise Angry Birds’ün indirilme sayısı 3 milyarı geçmiş durumda.

Angry Birds 2’nin ise aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise tartışılan konular arasında yer alıyor. Oyunun yapımcısı Rovio, Angry Birds 2 ile karşımıza nasıl çıkacak? Merakla bekliyoruz.