2020 Sezonunda Voyage Torba’ya Yenilikçi Dokunuşlar

0
187

Eşsiz konumu ile bölgedeki sayılı düz alanlardan biri üzerine kurulu olan Voyage Torba; 300 m uzunluğundaki kum plajı, konsept barları, nefis a la carte restoranları ve misafirlerin konforuna yönelik sunduğu kusursuz hizmetleri ile Bodrum tatillerinin vazgeçilmezleri arasında. Birbirinden özel yenilikleriyle 2020 sezonunda fark yaratmaya hazırlanan Voyage Torba, her anı unutulmaz deneyimlere dönüşecek bir tatil için sizi bekliyor!

Alıştığınız Voyage hizmetini yenilenen alanlarıyla sunmaya hazırlanan Voyage Torba, 2020 sezonunda sizin oteliniz olacak! Yeni eklenecek oda tipleri, plaj alanındaki değişiklikler, iskeleler ve restoranlar… Kısmi renovasyon dahilinde gerçekleşecek yenilikleriyle Voyage Torba’nın yenilenen yüzünü deneyimlemek için geri sayım başladı!

Kısmi Renovasyonla Voyage Torba’ya Yeni Dokunuşlar…

Otelin yenileme çalışmaları kapsamında yeni sezonda değişim rüzgarlarıyla karşılanacaksınız. Benzersiz hizmetleriyle öne çıkan Voyage Torba, yaz boyunca ünlü yıldızlara ve şov gruplarına ev sahipliği yapıyor. Çocuk kulübü ile minik misafirlerin tatil anılarına da keyif katan otel, çocuklu aileler kadar balayı çiftlerine de hitap ediyor.

Otelin, ihtiyacınız olan tüm donanıma sahip şık ve modern tasarımlı odalarına; Executive Sea Side (42 m2), Executive Sea Side Family (60 m2), Deluxe Lagoon (54 m2) ve Deluxe Lagoon Family (81 m2) olarak 4 yeni oda tipi daha eklenecek. Havuza direkt girişli olan Deluxe Lagoon oda tipleri tek katlı olacak ve zenginleştirilmiş özellikli oda hizmetleri sunulacak. Yalnızca Deluxe Lagoon oda tiplerinde konaklayacak misafirlerin kullanımına açık olan özel bir ortak havuz da mevcut.

Her şey dahil hizmetin sınırlarını zorlayan otel, yeni restoranı Cuisine 24 ve bambaşka bir atmosfere bürünen A La Carte Sokağı ile yiyecek-içecek alanında da değişim dalgası yaratmaya hazırlanıyor. Voyage Torba’nın yeni a la carte restoranı Cuisine 24, 24 saat boyunca leziz atıştırmalıklarını ve eşsiz yemeklerini, lezzet avcılarıyla buluşturacak. Konforlu ve ideal ısılarda yemek yiyebileceğiniz özel iklimlendirme sistemi ve yeni dizaynları ile birbirinden şık restoranlarda tatilinize lezzet katabilirsiniz.