Vestel Venus V3 tanıtıldı. İşte tüm özellikleri ve fiyatı

0
161

Vestel’in yeni amiral gemisi V3 bugün Zorlu Center Raffles Otel’de gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı.

5570, 5070 ve 5040 adlarıyla 3 üyeye sahip olan yeni V3 ailesi Vestel’in Manisa’daki üretim merkezi Vestel City’de üretildi. Telefonların renk alternatifleri; inci beyazı, tekno gri, altın beyaz ve altın sarısı.

Vestel Venus’ün tanıtımını ise Vestel Şirketler Grubu CEO’su Turan Erdoğan yaptı. Vestel’in 17 yıldan beri sektörün ihracat liderliğini elinde tuttuğunu belirten  Erdoğan, Kore ve Japonya’nın kendi markalarına kendi ürünlerine inanılmaz sahip çıktığını, Türkiye’de de kullanıcıların yerli ürüne destek olmasını umut ettiğini söyledi.

Türkiye’nin telefon veya araba yapması için yerli  teşvikin verilmesi gerektiğini aktaran Erdoğan, Venus’ün yerliliği hakkında “Bütün mekanik ve plastik parçaları ana kartı kendimiz yapıyoruz.  Telefondaki toleransların yapılabilmesi için gelişmiş makineler lazım. Manisa’da sadece Vestel’e çalışan 52 tane yan sanayi firmamız var. Yeterki firmalar bu işi yapmak istesin. Pil konusunda da yerli firmayla çalışmalarımız var inşallah yakın zamanda pilini de yerliye çevireceğiz. Yüzde yüz yerli ürün yapmak çok zor, telefonun kadraj, lens gibi kısımlarını dünyada çoğu şirket bizim gibi Sony’den temin ediyor ama biz telefonumuzu elimizden geldiğince yerli yapıyoruz diyebiliriz” dedi. 

Erdoğan, 5570 ve 5040 modelleri bugünden itibaren dağıtılmaya başlanacağını,. 5070 modelinin ise Aralık’tan itibaren satışa sunulacağını sözlerine ekledi. 

VESTEL VENUS V3 5570 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

5.5 inç Full HD (1920×1080)
Gorilla Glass 3
Boyut: 157,3 x 77,9 x 8,2 mm 
152 gr ağırlık
Quick Charge V2.
8 Çekirdekli 64 bit, 1.5 Ghz Qualcomm 8939 Snapdragon 615 işlemci
2GB RAM
13 MP arka kamera
8MP ön kamera
32 GB+microSD
2480 mAh pil
1.299 TL

VESTEL VENUS V3 5070 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

5.0 inç Full HD (1920×1080) IPS
Gorilla Glass 3
Boyut: 157,3×77,9×8.2 mm 
Ağırlık:152 gr
8 Çekirdekli 64 bit, 1.5 Ghz Qualcomm 8939 Snapdragon 615 işlemci
2GB RAM
13 MP arka kamera
5 MP ön kamera
32 GB (artırmasız)
Bütünleşik kasa (batarya değişim özelliği bulunmuyor)
2100 mAh pil
Android 5.1 Lollipop 
1.149 TL

VESTEL VENUS V3 5040 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

4 Çekirdekli 32 bit, 1.3 Ghz Oualcomm 8909 Snapdragon 212 işlemci
1GB RAM
HD 1080p ekran çözünürlüğü
8 MP arka kamera
5 MP ön kamera
16GB + microSD
2100 mAh pil (çıkarılabilir)
5.0 inç HD (720×1280)
Metal Kasa
Diaomond Cut Çerçeve
Android 5.1 Lollipop
849 TL

Venus V3, bir çok teknolojik yeniliği de beraberinde getiriyor. Venus V3, normal akıllı telefonlarda “selfie” çekilirken yaşanan zahmetlerin hepsine son veriyor. Selfie kamerası; el sallama, göz kırpma ve gülümseme olmak üzere üç farklı mod ile çalışıyor.

Vestel, müşteri hizmetlerinde kazandığı deneyimi yeni Venus V3’e de taşıyor. Şikayetvar.com’un Şikayet Endeks sonuçlarına göre şikayet yönetiminde 2 yıldır lider olan Vestel, V3 serisinde sunduğu Teamviewer destekli yeni uygulaması “Canlı Destek” ile müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Bu uygulama ile Venus V3 için servis merkezine gitmeye gerek kalmayacak. Deneyimli müşteri temsilcilerinden canlı olarak uzaktan destek alınabilen sistemde, ayar değişiklikleri, uygulama yükleme/kaldırma, veri yedekleme, ürünü sıfırlama gibi konularda yardım alınabilecek. Kullanıcı cihaz erişimine izin vererek onarım yetkilisi yanındaymış gibi uzaktan kontrol ile cihazının onarımını yaptırabilecek. Güvenliğin çok üst düzeyde tutulduğu “Canlı Destek” uygulamasında görüşme sonlandığında kullanıcıların tüm bilgileri sistemden siliniyor. 

Venus’teki fotoğraf, müzik ve videolarınızı Vestel Smart TV’ye kolayca aktarın; Akıllı Rehber ile TV deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Vestel Smart TV’lere özel Vestel Remote uygulaması ile Venus televizyonunuzun kumandası da olacak.
 
VESTEL MOBİL ASİSTAN
Vestel Mobil Asistan ile, Vestel ürünleri hakkında detaylı bilgilere, ürünlerin kullanım kılavuzlarına, garanti sürelerine, mağazaların lokasyonlarına ve size özel fırsatlara ulaşmanızı sağlıyor.

VODİ – Özgürce izle
Venus telefonlar üzerinden, aylık abonelikle, Hollywood filmleri, yabancı diziler ve popüler çocuk içerikleri Venus kullanıcılarına özel 1 ay boyunca ücretsiz sunuluyor.
 
TİVİBU
Venus telefonlar üzerinden, 3 ay boyunca Tivibu Go Sinema Paketi ücretsiz olarak sunulacak. Tivibu Go Sinema paketi ile 90+ yerli-yabancı televizyon kanalı ve 3.000’in üzerinde Seç-izle içeriğine erişilebilecek. Venus V3’te Wi-Fi üzerinden HD kalitesiyle televizyona yayın ileterek izleme imkânı da sunuluyor.
 
YODİVİKİ
Türkiye’nin ilk “sesli içerik platformu” olan Yodiviki her ay 10 içeriğini Venus kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak. Yodiviki ile sevilen romanları okumak, kaçırdığınız radyo programlarını dinlemek mümkün. Kısa öykülerden reklamcılığa, astrolojiden çocuk bakımına kadar pek çok farklı konuda en fazla 20 dakika uzunluktaki sesli içerikler Yodiviki’de yer alıyor. 

ESET MOBILE SECURITY
Antivirus koruması ve kişisel verileri koruyan Kimlik Avı koruması ile Eset Mobile Security, Venus kullanıcıları için 3 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.
 
PAPAGEI PRONOUNCE
Papagei, dinleyerek ve konuşarak İngilizcenizi geliştirebileceğiniz, yenilikçi bir uygulama. Tanışma, alışveriş, seyahat gibi değişik konularda ve ekonomi, ticaret ve sanayi alanındaki mesleki terminolojilerin doğru telaffuzlarını içeriyor. Venus kullanıcılarına 1 hafta ücretsiz olarak sunulacak.

MİLLİYET
Türkiye’nin önde gelen haber sitelerinden Milliyet.com.tr, Venus’te dile gelecek. “Haberi dinle” uygulaması ile, Venus kullanıcılarının gündemi rahatça takip edebilmesi hedefleniyor.
 
DİYETKOLİK
Uzman diyetisyenlerin desteğiyle hazırlanan sağlıklı yaşam platformu Diyetkolik.com, kişiye özel diyet ile egzersiz programları sunuyor. Venus sahiplerine 1 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Diyetkolik Standart Paketine ücretsiz üyelikten faydalanmak için uygulamayı V Market’ten indirerek kayıt olmak yeterli olacak.

FOTOCUM
Fotocum ile galerinizdeki, Facebook ve Instagram profillerinizdeki fotoğraflara ulaşıp düzenleyebilir, FujiFilm kalitesinde baskı alarak adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. İlk 100.000 Venus kullanıcısına 10 adet baskı hediye olacak.

BİSİKLETİM VE BEN
Tüm bisikletseverleri buluşturmak için Vestel tarafından geliştirilen bu uygulama, bisiklet keyfini ikiye katlıyor. Bisiklet kullanırken kaç kilometre yol kattetiğiniz, kaç kalori yaktığınıza kadar kişisel bilgilerinizi takip edebilirsiniz. Bisikletsever arkadaşlarınızla iletişim kurabilir, bisiklet grupları veya etkinlikleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca tüm bisiklet yolları ve bisiklet kulüplerini görebilir, bisiklet sporuna dair bilgiler alabilir ve güncel gelişmeler takip edilebiliyor.