İş Bankası ile Türk Telekom’dan işbirliği

0
47

Türkiye İş Bankası ile Türk Telekom Grubu, internet erişimi alanında önemli bir işbirliğine imza attı. İş Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması İşCep kullanıcıları, 5 bine yakın TTNET WiFi noktasında aylık 300 dakika ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek.

İş Bankası’nın 250 şubesinde de Türk Telekom Grubu’nun güçlü altyapısı ile sunduğu YöneTT WiFi hizmeti, İş Bankası müşterilerinin kullanımına sunulacak. YöneTT WiFi ile İş Bankası müşterileri şubelerde cep telefonu, tablet, diz üstü bilgisayar gibi cihazları ile WiFi üzerinden internete hızlı, kolayca ve sınırsız şekilde bağlanabilecek.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, İşCep aracılığıyla müşterilerin hayatını her geçen gün daha da kolaylaştırmak için yenilikler geliştirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“İşCepli olmanın ayrıcalığını şimdi de 5 bine yakın noktada ücretsiz internet hizmeti ile yaşatıyoruz. Dijitalleşme artık günlük hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru ve internete erişim en önemli konulardan biri.Bunun için İş Bankası olarak müşterilerimizin internete erişimini de kolaylaştırıyoruz. Proje, yakın işbirliği içinde çalıştığımız Türk Telekom Grubu’nun ve teknoloji iştirakimiz Softech’in ciddi emekleriyle hayata geçirildi.”

Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar da yeni nesil teknolojileri ve ayrıcalıklı hizmetleriyle tüm şirketlerin yanında olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Bu kapsamda, İş Bankası’nın Türk Telekom Grubu teknolojileriyle müşterilerine daha da zenginleşen hizmetler sunması, bizim için mutluluk verici. Bu işbirliği ile İş Bankası müşterileri,Türk Telekom Grubu’nun kurumsal müşterilerine sunduğu uçtan uca YöneTT WiFi hizmeti ile benzerlerinden çok daha hızlı ve daha gelişmiş WiFi hizmetinden faydalanabilecekler. Bu hizmet sayesinde İş Bankası müşterileri, tüm altyapısı ve uç cihazları Türk Telekom Grubu tarafından yönetilen WiFi hizmetinden, bankaya özel tasarlanmış ekranlar üzerinden güvenli ve ücretsiz olarak yararlanabilecekler.”

HİZMETTEN NASIL YARARLANILACAK?
 
İşCep kullanıcılarının, 5 bine yakın TTNET WiFi noktasında ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilmeleri için son 1 ay içinde İşCep’e giriş yapmaları yeterli oluyor. İşCep kullanıcıları,bilgisayar ya da mobil cihazlarının kablosuz ağlar seçeneğinden TTNET WiFi ağını seçtiklerinde açılan ekranda “İşCep Kullanıcısıyım” butonuna tıklayarak giriş ekranına ulaşabilecekler.

TC KimlikNumarası, cep telefonu numarası ve cep telefonlarına SMS olarak iletilen onay kodunu giriş yapan kullanıcılar, böylelikle aylık 300 dakika ücretsiz internet hizmetinden yararlanmaya başlayabilecekler.

Ayrıca, YöneTT WiFi ile İş Bankası’nın 250 şubesinde de İş Bankası müşterisi olan herkes bilgisayar ya da mobil cihazlarının kablosuz ağlar seçeneğinden “İşCep WiFi” ağını seçtiklerinde açılan ekranda TC Kimlik Numarası, cep telefonu numarası ve cep telefonlarına SMS olarak iletilen onay kodunu giriş yaparak, sınırsız ve ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek