Her Kurban, Lösemili Çocuklara Can

0
30

Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirirken, bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz… Nasıl mı?

LÖSEV yıllardır kurban ve adakları dini usullere uygun, vekâleten kesiyor! Dini vecibeler yerine getirilerek kurbanlar kesilirken, lösemili ve kanserli çocukların da hayatları kurtarılıyor. Kurban kesmek, yüce Allah’a yakınlaşmak, inançları güçlendirmek, bu vesileyle yoksul ve yoksunun yanında olmaktır. Kurbanın rüknü, kurbanlık hayvanın kesilip kanının akıtılmasıdır. Kurban ibadeti hem bireyler, hem de toplum açısından yararlar sağlayan mali bir ibadettir. Kurban, toplumda kardeşlik ve dayanışma ruhunu canlı tutar ve sosyal adaletin gelişmesine katkıda bulunur.
 
LÖSEV, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet ve kurban esasları doğrultusunda kurban bağışlarınızla binlerce lösemili ve kanserli çocuğu iyileştiriyor. Çocuklar ve ailelerinin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyor. Bağışlarınız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyor.
 
*LÖSANTE Lösemili Çocuk & Yetişkin Hastanesi, *LÖSEV Kolejleri, *LÖSEV Köyü ve LSV Anne Üretim Atölyeleri, LÖSEV Onkoloji Kenti ile artık lösemi değil, lösemili çocuklar kazanıyor.

Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz.
 
“Et ve Et Ürünleri Lösemili Çocuklar İçin Neden Önemli”

Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz. Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilecektir. Etleri hemen tüketilemeyeceği için kesen kurumlara ödünç verilip daha sonra taze et ve et ürünü olarak geri alınacaktır. Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleneceklerdir. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastalarımızın vücut direnci yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşmektedirler.