Fortuneturkey.com ile yatırım dünyası bir tık ötede!

0
72

Fortuneturkey.com, Türkiye ve dünya gündeminden en yeni ve özel haberleriyle iş insanlarına referans olmaya devam ediyor. Ekonomiden dünya haberlerine, piyasalardan, teknolojiye en yeni haberler fortuneturkey.com’da okuyucuyla buluşuyor. Fortuneturkey.com’un orta vadedeki en önemli hedefi iş ve finans dünyasının her zaman başvurabileceği dijital bir kütüphane yaratmak. 

Son olarak bu amaçlarına InvestAZ ile yaptığı işbirliğiyle devam ediyor. InvestAZ’nin yatırımı sadeleştirerek, kolay anlaşılır formlarda sunduğu Yatırım Matrix’i artık fortuneturkey.com ekranlarında..
 
Forex piyasası ile dünya para piyasalarını keşfetmek, hisse senedi ve vadeli işlem ve opsiyon piyasası ile yatırımları çeşitlendirmek, geniş ürün yelpazesi en uygun yatırım aracını seçmek artık daha kolay.
 
 Dünyada 120 ülkede 5 milyonun üzerinde bir okur kitlesine sahip olan Fortune, dünyanın en çok danışılan, en çok alıntı yapılan ve en çok ödül alan iş dünyası dergisi. Fortune, yayınladığı haberlerin doğruluğu, derinliği, analitik yönlerinin öne çıkışıyla tüm dünyada iş, finans ve teknoloji dünyası için bir referans olarak kabul ediliyor. 11 yıldır ekonomi ve finans dünyasının referans noktası olan Fortune Türkiye, “Türkiye’nin en büyük 500 şirketi”, “Türkiye’nin en güçlü kadınları”, “Yılın iş insanı”, “Türkiye’nin en beğenilen şirketleri”, “40 yaş altı 40” gibi referans niteliğinde çalışmalar yayınlıyor. 

Acele edin, “Yatırım dünyasında siz de iyi bir yatırımcı olabilirsiniz.”