Facebook’ta sizi silenleri nasıl görürsünüz?

0
49

Türkiye’de 36 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Facebook’ta sizi silenleri nasıl anlarsınız? Bu sorunun yanıtı geliştirilen uygulamalarla oldukça basit hale geldi. Eskiden olsa arkadaş defterinize girip, buradan tek tek sizi kimin sildiğini bulmak için dakikalarınızı harcardınız. Ancak şimdi ise Who Deleted Me on Facebook (Facebook’tan beni kim sildi) adında yepyeni bir uygulama var.

Teknoyo‘nun haberine göre, iPhone veya Android işletim sistemine indirebileceğiniz Who Deleted Me on Facebook sayesinde Facebook’tan sizi kim sildiğini saniyeler içerisinde öğrenebileceksiniz.
 
Uygulamayı kullanabilmek için Facebook hesabınızla bağlanmanız gerekiyor. Bu adımdan sonra Who Deleted Me on Facebook üzerindeki arkadaş listenize bakıp kimin sizi sildiğini veya kimin sizi eklediğini gösteriyor. Parantez içinde bir bilgi paylaşalım. Who Deleted Me on Facebook uygulaması sizi daha önce silenleri göstermiyor, uygulamayı kurduktan sonraki silenleri gösteriyor.

Who Deleted Me on Facebook’u akıllı telefonlar üzerinden değil, bilgisayardan kullanmak isteyenler için de bir seçenek var. Bilgisayarınızdaki web tarayıcısını Chrome kullanıyorsanız, indireceğiniz uzantıyla da kullanabilirsiniz.

Facebook için benzer birçok üçüncü parti uygulama geliştirilmiş durumda. Birçoğuna güvenmek oldukça güç. Ancak Who Deleted Me on Facebook, daha önce Twitter için geliştirdiği benzer bir uygulamayla kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Bizce bu uygulamaya bir şans verilebilir