CFO Summit 2017’nin tarihi belli oldu

0
69

BMI organizasyonunda düzenlenecek “CFO Summit” – 2017’de bu sene; CFO fonksiyonunun değer yaratma ve şirket stratejisi belirlemedeki rolü tartışılacak.
 
Finans sektörünün gündemindeki konulara paralel olarak belirlenen oturumlarda, 20’nin üzerinde Üst Düzey Konuşmacı ile; Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye Ekonomisi, 2023’e Doğru Ekonomik Öngörüler, CFO’luktan CEO’luğa Liderlik Yolculuğu, Paydaş İlişkileri ve Değer Yönetimi’nde İş Ortağı Olarak CFO’nun Rolü, Şirket Satınalma, Birleşme, Devir ve Bölünme İşlemlerinde Kritik Başarı Faktörleri, Dijital Dönüşüm ve Çarpan Etkisi Yaratma başlıkları ele alınacak.
 
Yoğun katılım olması beklenen Zirve, 11 Mayıs Perşembe günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de Albaraka Türk, QNB Finansbank ve Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenecek.
 
Türkiye’nin önde gelen firmalarının CFO’ları ve üst düzey finans yöneticileri, finans-bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler, ekonomi-finans alanında uzman akademisyenler, uzman basın mensupları, düşünce önderleri, önde gelen ekonomist, stratejist, danışman ve sektör duayenleri Zirve’de yer alacak.
 
Detaylı bilgi için www.cfosummit.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.
 
Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su Belirleniyor
Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliğinde gerçekleştirilen “En Etkin 50 CFO” araştırması bütün hızıyla devam ediyor. Mayıs 2017’de sonuçlanacak araştırmanın ayrıntıları www.enguclucfo.com  adresinden takip edilebilir.
 
Kapsamlı bir araştırma metodolojisi ile Türkiye’nin en büyük bin firmasının CFO’larının değerlendirildiği araştırmada, şirketlerin finansal performanslarının ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performanslarının danışma kurulu tarafından incelenmesiyle belirlenecek En Etkin 50 Finans Yöneticisi’ne ödülleri “CFO Summit” – 2017’de takdim edilecek.