Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı 2-3 Nisan’da

0
87

Sabancı Üniversitesi Mezunları Derneği (SÜMED) olarak sizleri ‘1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı’na davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Konferansımız, 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampusu İstanbul’da gerçekleşecektir. Konferansta Sabancı Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin mezun dernekleri ile; Robert Kolej, İzmir Amerikan Koleji ve TED Ankara Koleji gibi önde gelen liselerinin mezun dernekleri yer alacaktır.

Bu konferansta, lise ve üniversitelerden mezun olan bireylerin, birbirleriyle ve okullarıyla mezuniyet sonrasında da bağlarını sürdürmeleri amacı ile kurulmuş mezun derneklerinin bir araya gelerek, paylaşımlarda bulunulması amaçlanmıştır. Mezunlarla iletişim, aidat ödemeleri, mezunlara sunulan faydalar, hukuksal çıkmazlar, kaynak geliştirme ve üye bilgilerinin güncel tutulması gibi temel konular, tüm mezun derneklerini ilgilendiren ve her zaman gündemimizde olan konulardır.

Bu konular üzerine yeni fikirler geliştirebilmek, fikir alışverişinde bulunabilmek, yerli ve yabancı konuşmacıların ilham veren konuşmalarını dinleme ve çalıştaylarla bilgileri pekiştirme fırsatı yaratması açısından 1. Uluslararası Mezun Dernekleri Konferansı’nın büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz. Bu fikir ve bilgi alışverişi, her ne kadar dernek yönetimini ilgilendiren sorunlar olarak gözükse de; sorunlarımız aşıldıkça, mezunlarımıza verebileceğimiz imkanları genişletme imkanı sağlayacağı için, mezun dernekleri yöneticileri ile birlikte bu alanda çalışan kişiler ve tüm üniversite ve lise mezunları da konferansımıza davetlidir. Eğitime ve eğitimin yaşam boyu sürdürülmesine verilmesi gereken önemin farkında olan Sabancı Üniversitesi Mezunları Derneği (SÜMED) olarak, bu konferansı ilk kez gerçekleştirmekten büyük bir onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.