​Yeme-içme dünyasına 360 derece çözüm

0
51

Konaklama ve ağırlama sektörlerine teknoloji çözümleri sunan Protel, kafe ve restoran siparişlerine yeni bir boyut getiren Protel 360 çözümünü geliştirdi. Protel Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı, çözümün gerek tüketiciler gerekse işletmeler açısından birçok avantajı beraberinde getirdiğini söyledi.

Uçtan uca bir çözüm olması ve gereksinimleri 360 derece karşıla- ması nedeniyle çözümü “360” olarak adlandırdıklarını ifade eden Murat Sıcakkanlı, “Protel 360 sayesinde, kafe ve restoranların müşterileri, isteklerine göre kişiselleştirebildikleri yiyecek-içecek siparişlerini akıllı telefonları aracılığıyla kolayca ilete- biliyor ve mağazaya gittiklerinde sıra beklemeden teslim alabiliyorlar” dedi.

Bir kahve zinciri ile fast food zincirinde gerçekleştirilen başarılı pilot uygulamaların ardından Protel 360’ı pazara sunma kararı aldıklarını belirten Sıcakkanlı, “Yazılım altyapısı tamamen Protel tarafından geliştirilen çözüm, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yiyecek içecek pazarındaki sadakat sistemi ve pazarlama kanal yönetimi gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor. Bulut tabanlı 360 platformu, müşteri kazanımı ve sadakati, mobil sipariş ve ödeme sistemleri ve bunların kasa sistemlerine entegrasyonu, pazarlama, iletişim kanalları yönetimi, teklif yönetimi gibi uçtan uca gereksinimlerini çözmeye yönelik tasarlandı. Mobil cüzdan ve akıllı saat entegrasyonu da mevcut. Protel 360 ile elde edilecek CRM verilerinin satış artırıcı ve müşteri tarafında hayatı kolaylaştırıcı şekilde kullanılmasını amaçladık” dedi