Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ne uluslarası ödül

0
118

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi Grup Direktörü Vedat Sencer Sözer, müşteri deneyimini odak noktasına alan Konuşma Analizi teknolojisi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını belirtirken şu değerlendirmelerde bulundu:
 
“Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi’nin, bankacılığın dijital dönüşümüne liderlik eden vizyonunu Müşteri İletişim Merkezi’mize de taşıyoruz. En ileri teknolojileri süreçlerimize entegre ederek müşteri deneyimini sürekli olarak iyileştirmeyi hedefliyoruz.
 
Avrupa Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde bizi ödüle taşıyan yenilikçi projemizde, Müşteri İletişim Merkezi’mize gelen aramaları analiz ettik. Bu analiz sayesinde müşterilerimizin taleplerini öngörerek harekete geçme yeteneği kazandık. Müşterilerimiz daha şikayet kaydı oluşturmadan sorununu çözerek, şikayet/çağrı oranında ciddi bir iyileşme kaydettik. Bizi, müşteri içgörüsünü en iyi toplayan ve analiz eden merkez haline getiren bu teknoloji ile uluslararası arenada ödül almaktan dolayı gurur duyuyoruz.”